2777
2789
خوب روششو بگو اکه فیلم دا الگوی تصویری داری بزار همینجا منم نیخوام یه ست براخودم ببافم

ببین عزیزم اول مچ دست رو اندازه بگیر به همون مقدار دانه بگیر 5 یا 6 سانت کشباف برو.بعد میل رو کامل از کاموا درار و به صورت یکی رو بکی زیر وارد میل کن 3 یا 4 سانت ساده بباف به انگشت شست که رسیدی 14 دانه اضافه کن و دامه های اضافه شده رو به میل دیگه بگیر.بعد چند سانت دوباره بباف تا به انگشتای دست برسی دونه هایی که گرفته بودی رو تقسیم به 4 کن و واسه هر انگشت جدا جدا بباف روی همون میل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شهرمون میره. نمیدونم دارم دیوانه میشم کارم شده شبو روز گریه 

خوب باتو بره.چرا یکی دیگه.این چه مرضیه دیگه؟نکنه یکیو داره.یچند وقت بیفت دنبالش.نکنه داره حموجور میکنه یهو میبینی با بکی رفته

خوب باتو بره.چرا یکی دیگه.این چه مرضیه دیگه؟نکنه یکیو داره.یچند وقت بیفت دنبالش.نکنه داره حموجور میک ...

ولی به نظر خودم کسی که رفتنیه نباید بازور جلوشو گرفت بره بهتره. فقط خودمو با این حرفا آروم میکنم

ولی به نظر خودم کسی که رفتنیه نباید بازور جلوشو گرفت بره بهتره. فقط خودمو با این حرفا آروم میکنم

برو بابا رفتنیه بره چه حرفیه.تو وپسرتو بی هیچی ول کنه بره خوبه؟؟؟؟چرا نمیخواد تورو ببره؟مشکلش چیه؟از اول نمیخواستت؟

مهرتو سربع بگیر تا چشم وانکنی ببینی تمام مالشو فروختع وپول کرده زده بهنام یکی دیگه❤❤

برو بابا رفتنیه بره چه حرفیه.تو وپسرتو بی هیچی ول کنه بره خوبه؟؟؟؟چرا نمیخواد تورو ببره؟مشکلش چیه؟از ...

از اول که عاشق دیوانه بود چند ماهه اینجوری شده.بیهیچ  که نمیشه.  نمیتونه هم که بره شغلش دولتیه هیچ کاری نمیتونه بکنه مهریمو میگیرم ازش اما دلم نمیخواد بره