2777
2789
عنوان

🏆كاهش وزن سريع تا پايان سال🏆

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كرفس نصب كردم ولي نميشه كامل رعايت كرد

وزنتوضربدر بیست کن منهای صدکن میشه کالریه موردنیاز روزانت ،بعدمانکن رونصب کن غذاهایی روکه میخوری حساب کن،اینطوری هفته ای یک کیلوراحت کم میکنی

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈
دانه چیا بخر با اب یا شیر مخلوط کن روزی 3 لیوان بخور هم مقوی هم لاغر میکنه من واقعن دور شکمم لاغر شد ...

مقادیر بالای فیبر موجود در دانه های چیا باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کمک می کند؛ در واقع دانه های چیا در معده، آب جذب کرده، حجیم می شوند و فضای معده را پر می کنند و به این ترتیب مانع از پرخوری می شوند.

توصیه می شود که برای لاغری و کاهش وزن، روزانه دو قاشق غذا خوری چیا سید را به یک لیوان آب اضافه کنید، بگذارید 5 دقیقه بماند و سپس بخورید.

يك دختر دارم شاه نداره  
من خودم86 بودم دو ماهه شدم 77 الان ول کردم وگرنه تا عید می خواستم بشم70 فقط فقط با کم خوردن و خوردن ...

سوپ سبزيجات بجاي نهار و شام؟! 

همون سوپي كه با كرفس و هويج ايناست؟!

يك دختر دارم شاه نداره  
دانه چیا بخر با اب یا شیر مخلوط کن روزی 3 لیوان بخور هم مقوی هم لاغر میکنه من واقعن دور شکمم لاغر شد ...

صبح قبل از صبحونه با شیر میخورین چقدر دانه چیا میرختین در شیر اشتهاتون کم شده بود 

صبح قبل از صبحونه با شیر میخورین چقدر دانه چیا میرختین در شیر اشتهاتون کم شده بود 

دو قاشق چایی خوری نیریزم داخل شیر البته از شب قبلش تا دونه ها قشنگ حل شه مث تخم خاک شیر میشه با یه قاشق عسل گاهی هم فقط توی اب خالی میریزمش فرق نمیکنی کی بخوری ولی صب تاثیر بیشتره من گاهی عصرم هم میتوردم 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄