2777
2789
عنوان

رفتار های همسر :)

690 بازدید | 145 پست

سلام خانما 

تو این مورد به کمکتون احتیاج دارم لطفا خواهرانه بهم کمک کنید :)

هر کدوم از ما خانما موقع ازدواج و تشکیل خانواده دوس داریم یه سری رفتارهایی از

همسرمون ببینیم 

حالا اونا از نظر شما چیه؟

چه رفتاری دوس دارید باهاتون داشته باشه؟

مثلا:یکی دوس داره همسرش غیرتی باشه یا تو جمع هواشو داشته باشه 

لطف کنید همه جواب بدید برام مهمه و تنها میتونم از شماها کمک بگیرم 

ممنون از پاسخگوییتون😃😃

[ مثل اینکه این روزا واژه متاهل براتون مفهومی نداره :/ پس بیان میکنم که متعهد هستم]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای گلم ممکنه نتونم جواب همه رو حالا بدم اما حتما میام میخونم و جواب میدم 😃

لطفا دوستاتونو تگ کنید :)

[ مثل اینکه این روزا واژه متاهل براتون مفهومی نداره :/ پس بیان میکنم که متعهد هستم]

جلو عالم و آدم هوامو داشته باشه و پشتم باشه همین😊

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️
اول این ک همش پشتم باشه  توجمع خانواده ی خودش حسابی هوامو داشته باشه بعدش پول بده پول بده پول ...

وقتی تو خونه هست دوس دارید چه کارایی با هم انجام بدید؟

سر سفره کنار خودش برام جا باز کنه

تا من نرم سر سفره خودش هم غذا نخوره

تو خونه مامانش هر از گاهی سراغم رو بگیره و بگه چیزی لازم داری یا نه

طوری رفتار کنه ک خیالم راحت باشه مشکلی پیش نمیاد

اگه کسی حرفی زد ک ناراحت شدم یا کاری کرد ک برام سنگین باشه بدون این ک من بگم پشتم دربیاد

با رفتارش بهم ثابت کنه ک دوستم داره

اینا برام شده فانتزی😅