2777
2789

من اکثرا یبوست داشتم خودمم حس میکردم جوشام به این خاطرباشه،روی خط فکم جوشای دردناک وناجوری داشتم.الان دوهفته میشه که هرشب عرق کاکوتی عرق بومادران باهم مخلوط میکنم ویک لیوان میخورم.برگ سناهم دم میکنم واسه یبوستم میخورم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برنامه اینه تا خود عید ۵الی ۶بار در هفته ورزش زومبا ۴۵دقیقه ای و ی ماسک خونگی (ماست و نشاسته و زردچوبه/سفیده تخم مرغ و جو دوسر/سیب زمینی و شیر )یکی از این سه ماسکو ۲۰دقیقه تا ۲۵دقیقه میذاریم رو صورتمون ی روز درمیون 

شیرینی خیییییلی کم نمکم خیلللللی کم 

دمنوش یا چای سبز روزی دو بار 

چطوره؟

توخونه اصلاارایش نمیکنم،کرم پودرسنگین استفاده نمیکنم،توهفته دوبار بخورمیدم وماسک استفاده میکنم.اصلاصوزتموچرب نمیکنم به هیچ عنوان چون واقعاجوش میزنم.طول روز کلیندامایسین ناژومیزنم به پوستم یه ربع بعدباصابون زردچوبه میشورم پوستمو.ژل ضدجوش آکنیل هم خوبه ولی واسه زیرپوستی جوابگونیس.

شباهم واسه جای جوشایی که مونده آ اچ آ مدیلن استفاده میکنم

توخونه اصلاارایش نمیکنم،کرم پودرسنگین استفاده نمیکنم،توهفته دوبار بخورمیدم وماسک استفاده میکنم.اصلاص ...

میشه لطفا از اون صابون زردچوبه عکس بدی برم بخرم و کرم آ اچ آ مدلین عکس بدی

بخورابلیموخیلی عالیه واسه پوست،اگه منافذباز دارید بعدازبخور زردچوبه وماست ودارچین وحنای بیرنگ یاسدر باابلیموقاطی کنیدبه نسبت مساوی جوری که ازروی پوست نریزه،واسه پاکسازی پوست عالیه.البته پوست چرب 

میشه لطفا از اون صابون زردچوبه عکس بدی برم بخرم و کرم آ اچ آ مدلین عکس بدی

عزیزم الان که نمیتونم عکس بدم ولی صابون زردچوبه من ایرانیه ۱۸تومن خریدم خارجیشم هست.کرم مدیلن هم آ اچ آ هست که فقط شبابایداستفاده شه