2777
2789
قیمه

من بودم امشب اماده میکردم فردا فقط میذاشتم داغ بشه و بو غذا نگیرم  فقط به خودم میرسیدم ، کلا تو زندگیم اینکارو میکنم خوشم نمیاد بوی غدا بگیره خودمو لباسام 😐

دنیا عین تصورات ما نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اولا که ازدواج کرده بودم برای شوهرم از این کارا زیاد میکردم ولی کم کم آدم با شوهرش راحت میشه

من از اولش راحت بودم😐😂نهایت ی رژ 

چون همه کارا از قبیل مسواک و عطر و دوش و لباس مدتب و مجردیمم انجام میدادم کلا خودمم...اکثر اوقاتم ست های گشاد میپوشم خیلیم دوس دارم😅کلا لش میپوشم تو خونه😂موهامم بلنده زیر دست و پا گم نشه میبرم بالا سرم گوجه ای میبندم😄

قیمه ی غذای معمولیه میتونی چیزای خوشمزه تری درست کنی .مثل زرشک پلو با مرغ .بادلمه .سفره روهم تزیین ک ...

قیمه خییلی دوست داره 

سالاد هم دارم ممنون از کمکت خوب بود

چون الان تو تاپیکم سر خوشمزه بازیاشون حالمو گرفتن 

باید سر ما خالی کنی من هر تاپیکی ک طرف حالش بد بوده یا واقعا کمک خاسته هر کاری از دستم اومده کردم منتی نیست منت ب محبتاشون 

ولی این تاپیک باحال بود...

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
باید سر ما خالی کنی من هر تاپیکی ک طرف حالش بد بوده یا واقعا کمک خاسته هر کاری از دستم اومده کردم من ...

ناراحت نباش عزیزم

من میگم اسی یکمم ادویه بریزه پشت چشماش 

نظرت؟

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️