الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو دانشگاه یه دختره هست مانتو و کفشش طوسی و از این مدل جدید هاست که براقن عین فضایی ها میمونه
وای کیفش 😑😑
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
حالا من دیدم دختره بوتش این شکلی بود تا زانوام بود بندای مشکییی وای ی چیز مسخره ای ها
😂😂😂اینم دقیقا کفشش همون طوریه
فقط نمیدونم از کجا پیدا میکنه و ست میکنه
کیفش مشکیه بعد روش دوتا دایره است عین چشم فضایی ها که تو فیلم ها نشون میده
یعنی ما دیدیم اصلا باور نکردیم
میخواستم عکس بگیرم ولی حیف نشد