2777
2789
عنوان

کدوم کیف+عکس...

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولیه و سومیه.هر دو رو بگیر تنوع داشته باشی😁

اگه تیپت خیلی سنگینه سومیه در غیر اینصورت اولیه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
دومي و سومي قشنگ ترن ولي تميز كردنشون مكافاته،به خصوص دومي جاي انگشت روش ميمونه

ارهه دقیقا:-(

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

سومی 

تو دانشگاه یه دختره هست مانتو و کفشش طوسی و از این مدل جدید هاست که براقن عین فضایی ها میمونه 

وای کیفش 😑😑

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
سومی  تو دانشگاه یه دختره هست مانتو و کفشش طوسی و از این مدل جدید هاست که براقن عین فضایی ها م ...

بغضیا شورشو درمیارن اخه

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
اولیه و سومیه.هر دو رو بگیر تنوع داشته باشی😁 اگه تیپت خیلی سنگینه سومیه در غیر اینصورت اولیه

نه سنگین و زنونه نی تیپم

بغضیا شورشو درمیارن اخه

واقعا یعنی کل دانشگاه مسخره اش میکنن 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
واقعا یعنی کل دانشگاه مسخره اش میکنن 

حالا من دیدم دختره بوتش این شکلی بود تا زانوام بود بندای مشکییی وای ی چیز مسخره ای ها

حالا من دیدم دختره بوتش این شکلی بود تا زانوام بود بندای مشکییی وای ی چیز مسخره ای ها

😂😂😂اینم دقیقا کفشش همون طوریه 

فقط نمیدونم از کجا پیدا میکنه و ست میکنه 

کیفش مشکیه بعد روش دوتا دایره است عین چشم فضایی ها که تو فیلم ها نشون میده 

یعنی ما دیدیم اصلا باور نکردیم 

میخواستم عکس بگیرم ولی حیف نشد

😂😂😂اینم دقیقا کفشش همون طوریه  فقط نمیدونم از کجا پیدا میکنه و ست میکنه  کیفش مشکیه ب ...

اااع حیف