2777
2789
عنوان

رنگ مو در بارداری 😍

262 بازدید | 29 پست

سلام مامانا ، من اصلن اهله رنگ کردن مو نیستم ولی نمیدونم چرا بدجور هوس کردم امسال عید موهامو چند شاخه هایلایت کنم با فویل الان به نظرتون ضرر داره ؟ چند جا خوندم نوشته بود نه ولی بعضیا میگن ضرر داره 🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ضرر داره عزیزم

هدیه من ب شما ۲۰ تا صلوات واس حاجت دل مهربونتون

با زدن گزارش این تاپیکـ

زدین لایک کنین ممنون...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3068770/کدومشو-بزارم-عکسس

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

ضرر داره مواد شیمیایی هستش

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

منم خیلی رنگ دوس دارم اما ضررداره حتی عیدعروسیه ی فامیل نزدیکمونم هس اما رنگ نمیکنم ب ریسکش نمیرزه

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
خاهشن ازروی حدس وگمان چیزی نگیدمن خودم دوره آرایشگری میرم حامله هافقط مش میتونن بکنن 

منم میخوام مش کنم ، الان موهای خودم یک دست مشکی هست میخوام چند شاخه روشن در بیارم ، یعنی بوی دکلره هم ضرر نداره؟