2777
2789
عنوان

اندر احوالات خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 39 پست

اول از کمد ها و اتاق خواب شروع میکنم بعد آشپزخونه و پذیرایی 

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبخت بشی گلم،پس بیا به من کمک کن

سلامت باشی عزیزدلم ای به چشم🙈

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
منم یادداشت میکنم هرجاروک تموم میکنم دورش خط میکشم😁😁عین بچه ها

من روش خط میکشم. خیییییلی حال میده😁😁

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
خب به منم بگو،یادبگیرم

اول ازهمه کابینت هاروتمیزمیکنم..بعدسقف اشپزخونه...بعداتاق خواب هاکشوها وکمددیواری مرتب میکنم..دیوارشو وموکتاشومیشورم..بعدشستن پتوهاوملحفه ها..روتختی..بعدمیایم سراغ پذیرائی دیوارشوتمیزمیکنم..پردهاروبازمیکنم میدم خشکشویی..بعدروکش مبلارومیشورم..ودراخرسرشیشه هاروتمیزمیکنم باسرویس بهداشتی

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
آره حداقل از ۱۵بهمن شروع کنیم خوبه منم همیشه کارام می مونه آخر استرس دارم ۱۰ روز مونده به عید کارامو ...

پس منم میذارم ۱۵بهمن،اخه اخرای اسفندخریدامونم میمونه،همش بایدبریم بازار بچرخیم

من روش خط میکشم. خیییییلی حال میده😁😁

اره واقعاباهربارخط زدن یه بارازرودوشت برداشته میشه😁

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
اول ازهمه کابینت هاروتمیزمیکنم..بعدسقف اشپزخونه...بعداتاق خواب هاکشوها وکمددیواری مرتب میکنم..دیوارش ...

شستن فرشایادم رفت😁🤭