2777
2789
عنوان

چیکار کنم با دادشم کمک🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 31 پست

افتضای سنش هست

تقریبا همه ی آقایون تو نوجوونی دنبال عکس و فیلم رفتن و دیدن

چیز عجیب و غریبی نیست

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چند سالته!! به مادرت بگو که پدرت کموش کنه نه اینکه دعواش کنه یا بهش بفهمونه گوشیش چک شده ،  این سن متاسفانه سن بدیه پسرا مثل دخترا نیستن به بلوغ که میرسن به این چیزا تمایل پیدا میکنن 

خب چ ربطی ب آخوندی داره

خوب این فیلما تاثیر میزاره روش اون الان باید قران و راه دین رو یاد بگیره نه اینکه فیلم س.. سی  نگا کنه

😐میگف تا ابد باهاتم...خدا بیامرز این اواخر زیاد زر میزد😐

ببین فرقی نمیکنه چه درسی میخونه

نوجوونه 

هورمون ها و کنجکاویش باعث میشه

نمیتونی بهش خرده بگیری

اصلا به روی خودت نیار

به مرور درست میشه

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
خودت چند سالته!! به مادرت بگو که پدرت کموش کنه نه اینکه دعواش کنه یا بهش بفهمونه گوشیش چک شده ، &nbs ...

من ۲۲ سالمه ازدواجم کردم نمیشه همین طوری ولش کرد چون درسی که اون میخونه مناسب این رفتار نیست

من ۲۲ سالمه ازدواجم کردم نمیشه همین طوری ولش کرد چون درسی که اون میخونه مناسب این رفتار نیست

خب منم نگفتم که ولش کن ، گفتم فقط باید اقا باهاش حرف بزنه شما زن هستین درست نیست یک زن در مورد این مسائل با پسر حرف بزنه فکر کن شما مسکلی داشته باشید اونقت بابا یا برادرت بیاد باهات صحبت کنه ، یا از مشاور کمک بگیرید یا از پدرتون  این موردم اصلا ازش نگذرید  چون تو سن بدی هستن احتیاج به کمک دارن 

خب منم نگفتم که ولش کن ، گفتم فقط باید اقا باهاش حرف بزنه شما زن هستین درست نیست یک زن در مورد این م ...

خیلی ممنون راس میگی ب این مورد فک نکرده بودم اما پدر و مادر من از هم جدا شدن با مادرم ارتباط نداره از پدرمم دور یه شهر دیگس