2777
2789
عنوان

تردید برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 24 پست
بنظرتون بیشنر از 5 ساله.5 سال خیلیه بخدا.من همیشه سرکارمو و اون سرش تو کتاب و استراحت.خستم دیگه.خیلی ...

من خودم یه مرد هستم و میدونم حق باشماست . ۵ سالم مدت کمی نیست ولی شما تو نوشته هاتون گفتین تو این مدت شما کارو تلاش کردین و ایشون توی خونه استراحت و مطالعه . من فکر میکنم با توجه به اینکه شوهرتون تحصیل کرده هست قبول کنه پیش مشاور برید سعی کنید فرد سومی مثل مشاور که توی زندگی شما ذینفع نیست به شوهرتون بگه کارش اشتباهه چون ممکنه روی حرفای شما موضع بگیره در هر صورت اینو بعنوان راه حل آخر میشه تست کرد اگر قبول کرد و تغییر رفتار داد که هیچی اگر نه بهش بگین میخواین جدا شید 

کاربر مرد هستم 
خاک بر سر من ک ازدواج کردم.بخدا مشاور اولش گفت از نکن.بذار کار و درامد داشته باشه.گفتم تحصیلات داره ...

ی لحظه هم تردید نکن طلاق 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگن بعد طلاق مشکلات چند برابر میشه.من چ کنم خداااا.چیکار کنم.خ درمونده شدم

چ مشکلاتی؟

تو مشکل مالی داری؟

بچه داری؟نگران اینده بچه بشی؟

سنت بالاست و هیچ چی نداری؟

راحت نیتونی ی زندگی بسازی برا خودت بعد طلاق

بچه نیار و هیچ چی ام ب اسمش نزنیا گول نخور،طلاقتو بگیر تموم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اخه الان خیلیا دکترا دارن برا همین گفتم برای هیئت علمی اینا اقدام نکرده؟

اقدام کردن یا نکردن مهم نیس.من جای همسرم بودم اگر کار نداشتم هرکاررری میکردم با هر تحصیلاتی.ایشون راضی نمیشه حتی پول بدم کار ازاد انجام بده

اقدام کردن یا نکردن مهم نیس.من جای همسرم بودم اگر کار نداشتم هرکاررری میکردم با هر تحصیلاتی.ایشون را ...

وااای چقد اذیت میکنه

بنظرم خودت کار نکن ادب شه گشنه بمونه کارم میکنه