من 30 سالمه.6 سال کارمند دولتم.5 سال ازدواج کردم.همسرم تحصیلات بالایی داره متاسفانه کار نداره و بی مسوولیته.خونه و ماشین خودم خریدم ولی وسیله خونه و .... و یا حتی پس اندازی برای خودم ندارم چون همش خودم ب تنهایی در حال تلاش برای جمع و جور شدن زندگیم کردم.حتی تا حالا ی هزاری از خودشو و خونوادش نگرفتم و رفت و اومد هم نداشتیم تا حالا.کلااا خیلی مشکل داشتیم باهم ولی چون خانواده ها مخالف بودن من تا حالا پیش خونوادم نگغتم ک چقد مشکل داریم.انقد بی مسولیته که حتی فکر داشتن بچه رو هم با توجه به علاقه ای که داذم نمیتونم داشته باشم.تصمبم ب جدایی دارم ولی نمیدونم درسته یا نه.من 5.6 ساله دارم خرجشو میدم خسته شدم.از این که من مرد خونه ام همیشه خیلی.
بنظرتون بیشنر از 5 ساله.5 سال خیلیه بخدا.من همیشه سرکارمو و اون سرش تو کتاب و استراحت.خستم دیگه.خیلی ...
من خودم یه مرد هستم و میدونم حق باشماست . ۵ سالم مدت کمی نیست ولی شما تو نوشته هاتون گفتین تو این مدت شما کارو تلاش کردین و ایشون توی خونه استراحت و مطالعه . من فکر میکنم با توجه به اینکه شوهرتون تحصیل کرده هست قبول کنه پیش مشاور برید سعی کنید فرد سومی مثل مشاور که توی زندگی شما ذینفع نیست به شوهرتون بگه کارش اشتباهه چون ممکنه روی حرفای شما موضع بگیره در هر صورت اینو بعنوان راه حل آخر میشه تست کرد اگر قبول کرد و تغییر رفتار داد که هیچی اگر نه بهش بگین میخواین جدا شید