2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

147 بازدید | 16 پست

سلام 

من باید ۴پریود میشدم منتهی نشدم.تا دیروز اعلائمشم نداشتم .اما امروز لگم وکمرم با کار زیاد درد میاد .گاها زیر دلمم تیر میکشه .از دیروز ب شدت تکرر ادار گرفتم و ترشح بی رنگ و بی بو ک همش حس می کنم پریود اومد اما خبری نیست ...

دو روز مونده یعنی دوم بی بی منفی بود دو روز ب پریودم .ب نظرتون امکان بارداری هست؟

توکلمون بر خداست...خدایا باراری سالم،بچه ی سالم برای همه باشه

منم اینجوری  شدم  این ماه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اقدام نبودی احتمالش کمه منم ی هفته تاخیر داشتم بخاطر استرس شدید ولی بالاخره اومد

یک بار فقط تبلی کردم .از اون میترسم

منم امروز باید میشدم.حالت تهوع دارم.اعصابم داغونه.بیبی چک گرفتم.گفتم بزارم فردا بزنم

منم موندم گفتم تا شنبه نشدم میرم آز.دوست ندارم منفی باشه بیفتم ب دکترا ک چرا نشدم

منم موندم گفتم تا شنبه نشدم میرم آز.دوست ندارم منفی باشه بیفتم ب دکترا ک چرا نشدم

حالا دلت میخاد باردار باشی یا نباشی

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍
حالا دلت میخاد باردار باشی یا نباشی

نمیدونم پسرم ۲ سالشه...ولی هر چی خدا بخواد .استرسیم دوست ندارم بیفتم ب دکترا ک چرا پریودم اینجوری شده .من همشه جلو میندازم..اولین بار عقب افتاد

۲۰ سالم نشده ولی بارداری میخام،راسته که میگن زایمان احتمال مرگ ۵۰،۵۰ هست؟

نه بابا .همه چی دست خداس.و البته دکترت باید درست و حسابی باشه