میخای بگو ی چندروز صیغه بشن رفتو امد کنن ببینن میتونن باهم کنار بیان
میخوای بیاد صیغه شوهر تو بش؟
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو دست بر ندار هر غلطي خاستي بكن شوهرم سگ محلت نميده دستمال توالت
سير فحشش كن
مديوني اينارو گفتم انجام ندي
راضي نيستم ازت
كاش من بودم جات حرف ميزدم
گاهی مادر و خواهر آدم میتونن خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.
گاهی مادر و خواهر آدم میتونن خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.
ای بابا چی بگم والا عید فهمیدم شوهرم مجردیهاش دوس دختری داشته تموم شده بوده همچیز بعد دختره بلاک بوده همش به شوهرم پیام میداده ولی میرفتن تو لیست بلاکی ها اونم نمیدونست شب عیداول زندگیمون دختره پیام داددوست دارم نمیبخشمت اوف حالم خراب شد یادم میاد دلم میخواد بذارم برم دختره پررو بهم میگفت دیگه بهم زنگ نزن و خیلی حرفهای دیگه هیچ وقت نمیتونم دیگه به شوهرم اعتماد داشته باشم خیلی استرس بدی بهم وارد شد تمام تنم میلرزید چندهفته پیش بازم پیداش شد