2777
2789
عنوان

روغن کرچک خوردم برای زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماما خصوصی بگیر بگو تحریک زایمانت کنه روز بعدش زایمان میکنی 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧

روغن کرچکم اشتباه کردی خوردی

عزیزم باید صبر میکردی

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
وااااااا یعنی ۱۰ ماهه؟سن بارداری تو سونو nt درسته با عددی که میگی؟

اره دارم کم کم ب فیل ها میرسم خخخ. اره طبق اخرین پریودی اینا حساب می کنن من دو بهمن باید زایمان میکردم 

نه زعفرونو شنيدم ميگن تا درد شروع نشده خورده نشه بهتره ممكنه ني ني پي پي كنه

اتفاقا من از تقریبا دوهفته به موقع زایمانم خوردم استارتر بنظرم بخور حتما خیلی خوبه

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من

زعفرونم نخور خونریزیت زیاد میشه

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

ورزشتو هم زیر دوش انجام بده ماشاژ کمر زیر دوش آب گرم خیلی موثره پیاده روی خیلی خیلی برو من تو پیاده روی دردام شروع شد

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من