2777
2789
من ۸ ساله که کاشت دارم ، راضیم هر چند ماه ریموو میکنم تا ناخونام استراحت کنه 

آخه وقتی ریموو می‌کنی تا یه مدت افسرده ای

من که اینجوری بودم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاشتم راضی نبودم اما حتما کار ناخن کارم خوب نبوده خانومایی که راضی هستید ناخناتون نمیوفتاد خودبخ ...

نه برای چی بیفته مگه  ضربه بدی به ناخن بخوره بشکنه یا صدمه ببینه.کار ناخن کارت خوب نبوده بعضی ها وارد نیستن ناخن هوا میگیره یااینقدر می تراشن ناخن صدمه میبینه قارچ می زنه و البته اینم بگم دیگه حداکثر یه ماه یه بار باید ترمیم برید.بعضی خانم ها میزارن چهل روز پنجاه روز می گذره بعد میگن ناخن شکست افتاد یا ...

من چون تو اقدامم هستم دو دلم شدم ولی بدجوری هوس کردم

ربطی ب اقدامی بودن نداره چیزی نیس ک وارد خون بشه یا زیر پ ست بده فقط حتما مراقب باش جای خوب و بهداشتی بری ن جایی ک ارزون میگیره اگر مشهد هستی بگو تا چندتا ناخن کار حرفه ای و تر تمیز بهت معرفی کنم

اگه ناخنت استحكام نداره و شكل قشنگي نداره كاشت حس خوبي بهت ميده اصلا هم اذيتت نميكنه من خودم خ ...

دقیقاااا

من زمانی که ناخن کاشته بودم اصلا حموم رفتنم برام لذتی نداشت

نه برای چی بیفته مگه  ضربه بدی به ناخن بخوره بشکنه یا صدمه ببینه.کار ناخن کارت خوب نبوده بعضی ه ...

من دو سه ماهم گذشته بود ترمیم نرفته بودم😅

کجا

سالن فلورا توی هنرستان کارش عالیه کاملا بهداشتی کار میکنن یکی هم توی خونس ی دختر جوون ب اسم سحر ی مدت حاشیه وکیل اباد کار میکرد توی سالن ک جدا شد رفت باید تلفنی ازش وقت بگیری بری خونه اینم خیییلی ظریف و اصولی کار میکنه