الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم الان همه شوهرا خوب شد..پس اون مردای بی رحم و دست بزن دار و خیانت کار شوهره کی بود🤨🤨🤨🤨
من ک میگم هیچکس نه مطلق خوبه نه مطلق بد هم خوبیا داره هم بدیا الان شوهرمن نقطه ضعف هم درمقابل نقطه قوتاش داره مثل خودم.الان بحث تایپیک این بود ک یه خاطره خوب از شوهرا بگین مسلما هررر ادم بدی لااقل یه خاطره خوبو داره دیگه
هر وقت تاپیک بدترین خاطره از شوهر زدین من رو تگ کنید 1000 صفحه یک نفره براتون مینویسم.آخه حرومزاده تر و پدرسگ تر از این شو عن من وجود نداره.خدا یکی فقط برای نمونه آفریده.خاک تو سر خودش و مادرش که همچون بی عرضه عوضی ای رو تربیت کرده.
از شهرخودمون که ساکن هستیم،قرار بود برا عید بریم شهر پدرومادرامون برا تعطیلات ،قبلش رفتیم خرید و قرار بود من یه دستبند بخرم، رفتیم توی طلافروشی، من ست دستبند باگردنبد رو خیلی خوشم اومد اما تمام پولمون برا دستبند بود دستبند خریدیم اومدیم خونع فردا صبح از سرکار برگشت خونه تا یه جعبه دستشه، رفته بود گردنبند رو خریده بود،گفتم پول نداشتیم که از مدیرشون پول قرض کرده بود که بعداز حقوق هرماه کم کنه،گفت توی دلم بود که اینقدر گردنبند رو خوشت اومد
میگم الان همه شوهرا خوب شد..پس اون مردای بی رحم و دست بزن دار و خیانت کار شوهره کی بود🤨🤨🤨🤨
هر وقت تاپیک بدترین خاطره از شوهر زدین من رو تگ کنید 1000 صفحه یک نفره براتون مینویسم.آخه حرومزاده تر و پدرسگ تر از این شو عن من وجود نداره.خدا یکی فقط برای نمونه آفریده.خاک تو سر خودش و مادرش که همچون بی عرضه عوضی ای رو تربیت کرده.