2777
2789
سرزایمان دخترم تاتو ماشین تو پارکینگ بیمارستان بود۲ شب..چون زمان دوستی قول داده بود بدون من کلید نند ...

یعنی هیچ وقت بدون شما نرفته خونه؟!

شما همیشه خونه بودین؟!

چقدرررر عجیب

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
آخریش همین دیشب بود از بیرون اومدم خونه دیدم همه جا مرتب شده ظرفا شسته شده گاز تمیز شده بچه رو نگهدا ...

نمیدونم چرا حرفت بهم آشنا اومد یجورایی تکراری

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که حرفای دلتو بهش زدی واقعا آفرین داری ایشالا عشقتون تا ابد پایدار باشه

مرسی عزیز دلم.ان شاالله شمام خوشبخت باشین تاابد عزیزم.اره قبلا زود ب زود سر هرچیزی میگفتم تاثیرش کم بود الان سعی میکنم اروم باشم چون کارشم زیاده سر فرصتی ک میشه خیلی کلی درکنارتشکر بابت کاراش ک بفهمه حواسم بخوبیاشم هس چیزی هم ک میخوامو میگم خودش دیگه میفهمه کم کم رعایت میکنه

یعنی هیچ وقت بدون شما نرفته خونه؟! شما همیشه خونه بودین؟! چقدرررر عجیب

هیچوقت...نمیخوام قسم بخورم ولی تو این یه مورد خیلی بدش میاد تنها خونه باشه...منم وقتی خونست جایی نمیرم حتی خونه ی مادرشم نشده بدون ما بره

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

واقعا ندارم

هر کار خوبیم کرده یا قبلش یه گند خیییلی بزرگ زده اونکارو کرده گندشو لاپوشونی کنه یا هر خاطره ی خوبی دارم اون ریده توش

خدا از سر تقصیراتش نگذره ایشالا که جز خون کردن دل من هیچی دیگه بلد نیست

میگم الان همه شوهرا خوب شد..پس اون مردای بی رحم و دست بزن دار و خیانت کار شوهره کی بود🤨🤨🤨🤨

شوهر من

اینجام🙋

یه طرف نشستم دارم گوش میدم بفرما🍌موز بخور🍎سیبم داریم

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!
  • سه شب پیش برف خیلی شدیدمیباریدشب رفتیم باهم پیاده روی.زیربرف توسکوت خیابون.خیلی بمون خوش گدشت.بیچاره شوهرم ازبس بازوشوچنگ زدم که لیزنخورم فک کنم توبه کرددیگه ازاینکارا کنه  
سال بعداین موقه هامن مانکنم وخانم مهندس وایشالایه مامان خوب   وای خداسال بعدو زودتربرسون  شماکه بااسم کاربریم مشکل داری بله باشمام بانو  هیچیوقبول نمیکردبعدهفده تااسم این تکراری نبودقبول شد.تازه مگه چی میشه دنیامون آقامون باشه  یه صلوات واسه روح پدرومادرم مهمونم کن
میگم الان همه شوهرا خوب شد..پس اون مردای بی رحم و دست بزن دار و خیانت کار شوهره کی بود🤨🤨🤨🤨

من ک میگم هیچکس نه مطلق خوبه نه مطلق بد هم خوبیا داره هم بدیا الان شوهرمن نقطه ضعف هم درمقابل نقطه قوتاش داره مثل خودم.الان بحث تایپیک این بود ک یه خاطره خوب از شوهرا بگین مسلما هررر ادم بدی لااقل یه خاطره خوبو داره دیگه

هر وقت تاپیک بدترین خاطره از شوهر زدین من رو تگ کنید 1000 صفحه یک نفره براتون مینویسم.آخه حرومزاده تر و پدرسگ تر از این شو عن من وجود نداره.خدا یکی فقط برای نمونه آفریده.خاک تو سر خودش و مادرش که همچون بی عرضه عوضی ای رو تربیت کرده.

چه شوهرای خوبی حسودیم شد.  

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

از شهرخودمون که ساکن هستیم،قرار بود برا عید بریم شهر پدرومادرامون برا تعطیلات ،قبلش رفتیم خرید و قرار بود من یه دستبند بخرم، رفتیم توی طلافروشی، من ست دستبند باگردنبد رو خیلی خوشم اومد اما تمام پولمون برا دستبند بود دستبند خریدیم اومدیم خونع فردا صبح از سرکار برگشت خونه تا یه جعبه دستشه، رفته بود گردنبند رو خریده بود،گفتم پول نداشتیم که از مدیرشون پول قرض کرده بود که بعداز حقوق هرماه کم کنه،گفت توی دلم بود که اینقدر گردنبند رو خوشت اومد

هر وقت تاپیک بدترین خاطره از شوهر زدین من رو تگ کنید 1000 صفحه یک نفره براتون مینویسم.آخه حرومزاده تر و پدرسگ تر از این شو عن من وجود نداره.خدا یکی فقط برای نمونه آفریده.خاک تو سر خودش و مادرش که همچون بی عرضه عوضی ای رو تربیت کرده.