2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

5163 بازدید | 24 پست

بچه ها چطور سنگ لوزه تون رو خالی میکنید ؟

دهانشویه خاصی نداره ؟؟

من خودم نمی تونم خالی کنم 

الان داشتم اب نمک قرقره میکردم احساس کردم یه چیز وارد دهانم شد ولی خالی کردم دیدم تکه های زرد داره که به شدت بد بو بود بوی فاضلاب میداد😷😷😷

فقط یه طرف اینطوریه که داخل حفره گیر افتاده معلوم نیست و از زیر مخاط قابل دیدنه

شما که سنگ لوزه تون شدید بود لثه هاتون هم عفونت کرد یا مشکل دهانی پیدا کردید یا نه؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
منم توی حفره های لوزم یک چیزای زرد و سفید جمع میشه همونارو میگی؟بعد شما ک سنگ لوزه دارین احساس ک یک ...

اره همونا

الان دو روزه اب دهانم رو قورت میدم درد میکنه 

۲هفته پیش این حس رو داشتم پیش دکتر رفتم حتی پیش قارق چی هم رفتم همش اب نمک قرقره کردم خوب شد 

الان دوروزه دوباره دردش شروع شده

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دو روزه اب دهانم رو قورت میدم درد میکنه  ۲هفته پیش این حس رو داشتم پیش دکتر رفتم حتی پیش ...

من چند وقته همش حس میکنم یه چی تو گلومه...این مواد زرد و سفید هم تو لوزه هام میاد ومیره زبونمم به قول معروف خیلی بار داره...

من چند وقته همش حس میکنم یه چی تو گلومه...این مواد زرد و سفید هم تو لوزه هام میاد ومیره زبونمم به قو ...

بار داره یعنی چی؟؟

برای من لامصب درد میکنه و قرمز شده فقطم یه طرفس

من دهانم چند وقت قبل زخم شد خوب نشد نمونه برداری کردم فهمیدم لیکن پلان دارم نمدونم ربطی به زخم های ل ...

میتونم به پرسم زخم ها چطوری بود ؟

برای من لثه های دقیقا  کنار دندان قرمز شده 

بار داره یعنی چی؟؟ برای من لامصب درد میکنه و قرمز شده فقطم یه طرفس

من فقط گاهی لوزه ام یک تیر گذرا می کشه...باز خوب میشه...دردش یک لحضه مثل تیر کشیدن...ولی این احساس ک یک چیزی تو گلومه اذیتم میکنه حالا قراره برم عکس بگیرم انشاالله ک خیره

میتونم به پرسم زخم ها چطوری بود ؟ برای من لثه های دقیقا  کنار دندان قرمز شده

من دو طرف لپ هام به صورت قرینه و کنار زبونم یک طرفش‌.روی لپ هام حالت توری قرمز وسفید شده بود زبونمم اوایل قرمز و دردناک بود بعد بمرور حالت نوار سفید شد

زبونت؟؟؟درد میکنه و قرمز شده؟؟؟؟بعد خطوط سفید روی لپ یا کناره زبانت نداری

درد که نمیکنه الان اینقدر اب نمک زدم نوکش درد میکنه و قرمز شده 

صبح ها از خواب بیدارمیشم انگار یه حالت سفیدی روی لثه ها و داخل دهانم گونه ها دارم که با مسواک پاک میشه 

چرا دقیقا تو لپ هام دوجا هست خیلی سفیده 

البته هفته پیش رفتم دندانپزشکی گفت باید خوب مسواک بزنی تا بره احتمالا کم خونی داری یه دهانشویه بنزیدامین برای التهاب نوشت 

و ازمایش خون و دیابت و اهن و ب۱۲ و اینا هم نوشت 

برای اطمینان میتونی بری دکتر پوست شاید شماهم لیکن پلان داری...ولی اگ سفیدی ها برداشته میشه مثل جرم شاید قارچ یا کثیفی باشه قطره نیستاتین بگیر هر روز روزی دوبار قرقره کن خوب بشه شاید تا ۵ روز

من دو طرف لپ هام به صورت قرینه و کنار زبونم یک طرفش‌.روی لپ هام حالت توری قرمز وسفید شده بود زبونمم ...

بیماری خطرناکیه؟؟

نگفتن از چیه؟؟

بیماری خطرناکیه؟؟ نگفتن از چیه؟؟

ن عزیزم یه بیماری خود ایمنی به طور واضح تر بگم بدن خودش به خودش حمله میکنه بعدم مشخص نیس ک شما هم لیکن پلان داری من حدس زدم...من بخاطر استرس شدیدی ک تو بیماری پسرم وارد شد بهم اینطور شدم.مواد دندون ک پر میکنن هم میگن باعث اش میشه.ولی خوب احتیاج به مراقبت داره

برای اطمینان میتونی بری دکتر پوست شاید شماهم لیکن پلان داری...ولی اگ سفیدی ها برداشته میشه مثل جرم ش ...

همون برای قارچ رفتم 

گفت نه نیستش چند بارم همه جاشو نشونش دادم گفتم این سفیدی ها چیه گفت باید تمیز بشوری 

بعد مامانم گفت که چرا سفیده داخل دهانش 

گفت قرار نیست همه جای دهان قرمز یا صورتی باشه بعضی جاهاش هم سفید میشه 

ولی مشکل من اینه من روزی ۵بارمسواک میزنم باز صبح از خواب بیدار میشم اون حالت سفیدی هست تو لوپ ها و کنار لبها 

میگم من فردا عکس بدم میتونی ببینی برای تو هم اینطوری بود