2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.نظرتون راجع به کیدی کر چیه.مقایسه که میکنم خیلی ویتامین توش داره

دکتر به من سانستول داد و یه دوره شربت ایمیونس برای تقویت سیستم ایمنی بدن چون زیاد سرما میخورد اونم عالیه خیلی ویتامین داره کیدی کر تا حالا اسمشو نشنیدم

اسفند دو سالش میشه.الان فک میکنم یازده و نیم باشه اونم با اشتها آور وگرنه غذا نمیخورد بردم دکتر تا و ...

وزنش کمه حداقل باید 14کیلو باشه الان،چرا قطره اهن نمیدی من از هفت ماهگی بهداشت گفت دادم تا الان دوسالشه

یک دوره واسش شربت ویتاگلوبین دادم دیگها تمام شده واشه همین دنبال اینم این سری چی بدم

اخه هرچی هم ویتامین بدی بالاخره باید غذا و میوه بخوره تا جون بگیره ویتامین خوبه ولی اول غذا و شیر میوه همه چی بخوره