2777
2789
عنوان

پسربچه۱۶ساله....

746 بازدید | 94 پست

سلام خانوما ...والبته اقایون 

من توفامیل دورمون یه پسری هست که الان ۲ ساله بواسطه رفت امد میبینیم همو منظورم رفت امد خانوادگیه ..اونموقع من ۱۶ وایشون ۱۳ الان من ۱۹ ایشون۱۶ هستن و من خیلی دوسش داشتم چون همیشه فانتزی ذهنیم این بود ک یه داداش داشته باشم اونموقعم بچه بودم خلاصه که من الان باهاش تو درساش کمک میکنم و بهش مشاوره میدم چون خیلی کله خرابه سعی میکنم کمکش کنم سیگاری نشه یا سمت دوس دختررنره.اونم خیلی کمکم میکنه ولی چند وقتع حس میکنم بیش از حد بهم وابسته شده😐وخب خانواده هامونم چون از بچگی باهم بودیم و ارتباط پسر ۱۶ بادختر ۱۹ مسخرس حساسیتی نداشتن ..بنظرتون ممکنه برام مشکل ساز بشه؟؟؟

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنس نر کلا خطریه😅😅😅🤓

😂😂😂😐😐والا خودمم موندم اخه وقتی اون توشکم مامان بود من۳ سالم بود خداییش چطوری میتونه/: از نظراحساسی وابسته شده یمدتم ک یه پسررو دوس داشتم کلا قاطی کرده بود باهام بد شده بود

تو فامیل ما یه نفر با 5 سال از خودش کوچیک تر ازدواج کرد 

میدونم خودمم زن بابام از بابام ۳ سال بزرگتره مامانمم ۲ سال بزرگتر بود از بابام ولی اخه تواین سن مسخرس یکم/:۱۶ ۱۹

به خاطر اون نوجوان هم که شده بهتره یه کم فاصله بگیرید

برای شما دردسری نمیشه

ولی برای اون چون تو سن حساس بلوغ هست مشکل آفرین میشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
به خاطر اون نوجوان هم که شده بهتره یه کم فاصله بگیرید برای شما دردسری نمیشه ولی برای اون چون تو سن ...

اره خودمم میدونم اشتباه کردم اون نمیتونه برادرم باشه ..باید کم کم ازش فاصله بگیرم☹☹

😂😂😂😐😐والا خودمم موندم اخه وقتی اون توشکم مامان بود من۳ سالم بود خداییش چطوری میتونه/: از نظراحس ...

من ی پسر دوسال از خودم کوچیکتربودعاشقم شده بود کنه بود کنه بابدبختی رد ش کردم

سلام من الان خودم 16 سالمه فقط میتونم بهت بگم واقعا بستگی داره خب الان توی هم سن و سالای من 60 درصد دختر بازن یه سری نم پس نمیدن ولی ممکنه بیشتر باشه شما سهی کن کاری کنی حالا هر جوری باشه سراق پ و ر ن نره به هیچ وجه نزار ولی خب یه چیزی هم بگم چرت تحویلش ندیا تقوا پیشه کن و صبر و اینا ها بهش نگو ولی در کل هیچ مشکلی نداره