2777
2789

دخترم ٢ ساله س و پنج روز پیش سرماخوردگی داشت و تقریبا سه روز پیش داخل ماشین به شدت بی حال بود و بعد از چند ساعت بالا آورد و الان سه روزه کاملا بی حاله همش خوابه اشتهاش خیلی کم شده، و بی حالی و ضعف و کلا بچه فعالیت هر روز و نداره ولی تب نداره و علایم سرما خوردگی هم نداره، فقط داخل دهانش از داخل قسمت های لب داخلیش دونه های قرمزی هست، اگر شما بچتون اینجوری شده لطفا کمکم کنید تا از نگرانی بیرون بیام

عزیزم سرخک یا نخملکگرفته..کنارهای دهنش از داخل نزدیک گوشش سفیده 

اصلا علایم رو صورتش نیست هیچ دونه ی تو صورتش نیست فقط داخل دهنش اونم نه رو سقف دهنش و نه رو زبونش فقط داخل لب هاش دونه های ریز قرمز داره، شما این تجربه رو داشتید؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا علایم رو صورتش نیست هیچ دونه ی تو صورتش نیست فقط داخل دهنش اونم نه رو سقف دهنش و نه رو زبونش فق ...

راستش من کوچیک بودم هم سرخک هم مخملک  و هم یادمه یکبار داخل دهنم دونه های قرمز بسیار دردناک زده بود و حتی آب نمی تونستم بخورم..فکر کنم آخری باشه دکتر ببرش عزیزم ..خیلی بی حال بودم یادمه مادر پرسید دکتر برفکه گفت نه و دارو داد با پنبه میزد رو دونه ها ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴