2777
2789
عنوان

دعوا با زن همسایه

816 بازدید | 22 پست

قبلا گفتم همسایمون راه پله  ها رو تمیز نمیکنه  امروز پارکینگ رو شسته بود اما دست به پله ها نزده بود اونم چون ماشین خودشون تو پارکینگ بود اونجا رو شست ولی رو پله ها پر اب اشغال بود من هیچوقت اشغال با کیسه نمیبرم بیرون واسه اشغال اونا بود

خو؟؟

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

گذشت کنید🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد خودم رفتم تمیز کردم  کلیه هام سنگ داره دیروز بزور دوتا پتو شستم  انداختم رو بالکن رفتم دخترمو از مهد بیارم دیدم صدای اب میاد رفتم دیدم بالکن پر اب شده

بعد خودم رفتم تمیز کردم  کلیه هام سنگ داره دیروز بزور دوتا پتو شستم  انداختم رو بالکن رفتم ...

هییی خب

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

یه تیکه از سقف بالکن ریخته بود همه لباسا و پتوها رو طناب گلی شده بودن اعصابم خراب شد گفتم ببین این دو ماهم میره از اینجا برم راحت شم  در ضمن گفتم گه تو شانس من تو نگو عنتر خانم بالاست داره گوش میده

بعد از اون بالا گفت چی میگی مگه چی شده ابه دیگه گفتم گل همش تابستونم یه  بار اینجوری شد چیزی نگفتم گفت الان اینجوری میگی همسایه ها فکر من چی کارت کردم میخوای بری  در حالی که همه میدونن جاریش از دست این فرار کزده بهش گفتم من اعصابم خرابه با زحمت شستمشون در ضمن من یک ساله اینجام یه دونه مهمون نداشتم