خیلی داغونم من ادم کمالگرایی هستم و واقعا وقتی شکست میخورم تو کاری میشه اخر دنیا برام دارم دیونه میشم حس خنگ بودن دارم بخدا ایین نامه رو دفعه اول بدون غلط قبول شدم تو ازمون شهر دفهه اول خیلی خوب بودم اصن هیچ مشکلی نداشتم میدونستم اگ منو بندازه افسر دفعه بعد ب خوبی همون دفعه اول نمیتونم برم نمیدونم چیکار کنم خیلی خنگم لعنت ب من واقعا برای خودم متاسفم امروز امتحانم سه ثانیه طول کشید سر دوبل ماشین یکم با جدول بر خورد کرد گف پیاده شو برای خودم متاسفم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقدر سخت نگیر منم آزمون رو باراول قبول شدم ولی شهری بار چهارم خنگم نبودم ولی رانندگی واقعا سخته ونیاز بتمرین وتکرار داره الانم نزدیک ۱۵ ساله بدون مشکل خاصی رانندگی میکنم
یاد خودم افتادم دفه اول که رد شدم افسر گفت خانوم رانندگیت افتضاحه. اخه من فقط پشت ماشین اموزشگاه نشسته بودم که فرمونش هیدرولیک نبود کلاچش سفت بود فکر میکردم دیگهدهنه ماشینا اینجورین . ماشینی که واسه امتحان بود هیدرولیک و نرم بود منم نمیدونستم واسه همین کلاچش فرق داشت نتونستم تنظیم کنم خاموش کردم😁 انگار آخر دنیا شده بود واسم😂😂😂 الان ماشالله بهترین راننده ام