یک پیاز بززززززرگ خلالی کاملاااااا سرخ کن دربیار مرغاتو نمک و زعفرون بمال روش کااااملا سرخ کن تو همون روغن بعد پیازارو بریش روشون دو سه تکه فلفل دلمه و کمی هویج (این دوتارو میتونی حذف کنی )پیازات باید کاملا تیره بشن ها
بعد دو ق سس مایونز رو برای ۶ تکه مرغ تو دولیوان اب با زعفرون حل کن بریز روشون بزار اروووم بپزه یک ساعت و نیم
اخرای پخت دوتا زغال بزار کاملا روشن شن بزار تو کاسه کاسرو بزار تو قابلمه ی مرغا روی زغالا یکم روغن بریز تا دود کنن بعد سریع در قابلمرو بزار تا ده دقیقه
بعد زغالارو بردار مرعت دودی و بسسسسسسسسسسیار خوش عطرو طعم میشه مث جوجه کباب
اب ته مرغ نباید بمونه زیاد در حد چند قاشق مث سس
مایونزشم قابل حذفه