2777
2789
عنوان

یه مدل مرغ خوشمزه بهم یاد بدین

458 بازدید | 33 پست

سلام به همگی

ناهار میخوام مرغ بزارم ولی دلم میخواد امروز غذام متفاوت باشه.اگ یه مدل مرغ خوشمزه جدید بلدید میشه بهم یاد بدید 

ممنون

گزاشتین منم بلایکین بیام یاد بگیرم

نانای اصغرو صغری         نانای اکبرو کبری 💃💃خوشگل خوشگلااااا منممممممممممممم    یه روز یه مرده میخوره به نرده میشینه میخنده هاااار هاااار هااار بی مزم خودتی    لاهناتیای باکالاس با پرستیژ نکشینمون با این چسو بازیاتون کاثافتا     برای عاقبت بخیریم صلوات بفرس دوست عزیز💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که اول مرغو سرخ میکنم با پیازی که قبلش حسابی سرخ شده بعد ربو هم تف میدم با دلمه زردچوبه دارچین فلفل بعدم اب جوش یکم اضافه میکنم و بعد ۴۰دقه زعفرون دم کرده هم میریزم داخلش شوهرم که راضیه میگه خوشمزه شده

مرغو اول با پیازو هویج یه قل بده بعد ابکش کن بشور بعد خوب سرخ کن بعد توقابلمه بزار هویج فلفل دلمه کمی جوز هندی روش رنده کن اگه الوچه دلت خواست درشو ببند زیرشو کم کن خودش اب بندازه یه نیمساعت بخارپز شه بعد رب ادویه زنجبیل پودر یه قاشق ابلیمو وابغوره واب رقیق کن بده روی مرغت وصبر کن بپزه عالی میشه عالی زعفرونم بزن

من دوتا پیاز رنده میکنم با زردچوبه قاطی میکنم مرغم میزارم تو مواد بعد سه ساعت بر میدارم سرخ میکنم با یدونه پیاز و دوتا هویج رنده شده و فلفل دلمه هم اخر کار اضافه میکنم 🌷

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
میشه بگین چ جوری مزه دارکنم؟ تو چ موادی بزارم؟

توش پودر سیر کاری اویشن فلفل و زردچوبه و پاپریکا بزن نیم ساعت اخرشم ابلیمو یا اب نارنج بریز بعد روغن داغ که شد توی روغن یه ذره زردچوبه بریز قشنگ سرخش کن یه پیاز بزرگ رو رنده درشت بزن سرخ که شد رب بزن و ادویه هویجم تیکه کن با فلفل دلمه ای تفت بده با پیازت اب بریز بعد بریز رو مرغا یه تیکه چوب دارچینم بنداز زعفرونم بریز زیرشو کم کن بذار دم بکشه اگه دوست داشتی الو هم بریز

کاربر سال ۹۴ بودم بنزین لعنتی کاربریمو اتیش زد😨😨😨🤒🤒

یک پیاز بززززززرگ خلالی کاملاااااا سرخ کن دربیار مرغاتو نمک و زعفرون بمال روش کااااملا سرخ کن تو همون روغن بعد پیازارو بریش روشون دو سه تکه فلفل دلمه و کمی هویج (این دوتارو میتونی حذف کنی )پیازات باید کاملا تیره بشن ها 

بعد دو ق سس مایونز رو برای ۶ تکه مرغ تو دولیوان اب با زعفرون حل کن بریز روشون بزار اروووم بپزه یک ساعت و نیم 

اخرای پخت دوتا زغال بزار کاملا روشن شن بزار تو کاسه کاسرو بزار تو قابلمه ی مرغا روی زغالا یکم روغن بریز تا دود کنن بعد سریع در قابلمرو بزار تا ده دقیقه 

بعد زغالارو بردار مرعت دودی و بسسسسسسسسسسیار خوش عطرو طعم میشه مث جوجه کباب 

اب ته مرغ نباید بمونه زیاد در حد چند قاشق مث سس 

مایونزشم قابل حذفه 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘