2777
2789
عنوان

درباره شير دادن نوزاد و كودك

80 بازدید | 10 پست

درباره شير دادن چون خودم بچه كوچيك دارم اوايل فكر ميكردم زشته و ميرفتم تو اتاق اما سخته همش بري تو اتاق يا ماشين شير بدي

فهميدم اگه لباست مناسب باشه لازم نيست بري دور از ديد ديگران

و اصلا هم شير دادن كار زشتي نيست عزيزان

چرا اين طرز فكر رو داريم نميدونم!!

خواهشا شما هم وقتي يه مادرو در حال شير دادن تو فضاهاي عمومي مهموني يا عروسي ديديد نگيد چه زشت!؟!

اون داره مهمترين نياز بچشو براورده ميكنه

نبايد بش نگاه جنسي داشت

خدايا خودت حافظ پسرم باش

موافقم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به خاطر این طرز فکر میگفتم عمرا به بچم شیر خودمو بدم چیه زشته فلانه ...اما بعدش که بچم دنیا اومد حتی نزاشتم.یه قطره شیر خشک بدن بهش دلم نیومد...واصلا هم خجالت نکشیدم ونمیکشم...ولی این بقیه هستند که باید نگاهشون رو عوض کنن اصلا وقتی خانمی شیر میده زل نزنن بهش متاسفانه بعضی چیزها دیر جا میافته

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اگه نامحرم نباشه من راحتم 

قرار نيست كه سينه ادم رو ببينن

من تازگي ياد گرفتم بيرون هم بدون ديده شدن سينه شير بدم ميشه شال يا گوشه روسري رو بكشي روي سر بچه طوري كه ديد نداشته باشه و شير بدي

خدايا خودت حافظ پسرم باش

اگر جایی باشم که اتاق باشه خب خود ادم راحت تره اونجا

ولی اگر اتاق نباشه خب توی جمع شیرمیدم چه اشکالی داره شال رو میکشم روی سر بچم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
قرار نيست كه سينه ادم رو ببينن من تازگي ياد گرفتم بيرون هم بدون ديده شدن سينه شير بدم ميشه شال يا گ ...

این نامحرمه که باید خودشو جمع کنه نه ما...والا....بله اینم خیلی ایده خوبیه اصلا مشخص نمیشه....

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

من شیرمو میدوشم میدم 

یا شیر خشک 

اگر هم مجبور باشم و جایی نباشه که اتاق باشه خیلی نامحسوس شیر میدم به بچم اصلا هم خجالت ندره

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️