2777
2789
عنوان

شوهرم،،،. فقط با تجربه ها بیان

2576 بازدید | 30 پست

شوهرم همش مست میکنه،، هرشب 

اعتیاد داره،،

الان دوساله خونمو جدا کردم،،

ولی دختر احمقم رفت پیش باباش

12 سالشه

میگه بابا هرشب ساعت 11 یا 12 شب 

میگه

برو فلان چیزو بخر،، دارم روانی میشم،،

میترسم خدایی نکرده

اتفاقی بیافته

قبل از ربپلای7 تا صلوات به نیت

زندانی بغداد برای حاجتم😭😭😭

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

دخترت با این حال بازم نمیخاد بیاد میشت؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت با این حال بازم نمیخاد بیاد میشت؟؟

احمق تنش میخاره

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

یاخدا

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐
احمق تنش میخاره

دخترتو ببر مشاور راضیش کنه بیاد پیشت

خدای نکرده شوهرت رفیقاشو میاره خونه

دختر بیچاره چیکار کنه

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

چرا دخترتو ول کردی 

اونم پیش یه ادم معتاد

اونم بچه ای به اون سن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خوب چرا یه دختر ۱۲ ساله رو با یه مست روانی تنها گذاشتی خودت مهم بودی یا دخترت 

وقتی اون دختر کودنم نمیاد پیشم چیکار کنم،،