2789
عنوان

سونوی غربالگری

59 بازدید | 5 پست

سلام خانمای عزیز.خواهرم درهفته ۱۲بارداری یک دختر است.در سونو نوشته فاصله ی تقریبی لبه ی تحتانی جفت از دهانه ی سرویکس ۶میلی متراست.میشه لطفا کسایی که اطلاع دارن راهنماییم کنن که این فاصله خطر سقط یا زایمان زودرس داره؟؟

تا حالا نشنیده بودم

چزا نمیره پیش دکترش

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حالا نشنیده بودم چزا نمیره پیش دکترش

دکتر قبلا رفته گفته باید دهانه رحم دوخته بشه چون بچه پایین است اینکارو انجام ندادیم الانم فکر کنم دیرشده.میخواستم نظر خانمارودرموردش بدونم

دکتر قبلا رفته گفته باید دهانه رحم دوخته بشه چون بچه پایین است اینکارو انجام ندادیم الانم فکر کنم دی ...

ن تا ۲۴ هفته وقت هست

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰