2777
2789
عنوان

دلم گرفته .............

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 34 پست
دردتی دیگم به یه طرف غم بچه دار نشدن یه طرف به قول شما حس میکنم یه چیزی کم دارم نسبت بقیه امشب تو مس ...

منم یه مدت کوتاه دوست داشتم همه بچه ها بمیرن چقد تباه بودم من😐

مرگ بر افسردگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از محبتت عزیزم ،انشالله نی نی تون رو سالم و سلامت بغل بگیری

ببین من مشکل باروری ندارم برا قلبم خوب نیس یعنی اگه بارداربشم میمیرم ولی به مشییت الهی راضی ام

مرگ بر افسردگی
منم یه مدت کوتاه دوست داشتم همه بچه ها بمیرن چقد تباه بودم من😐

ولی من شدیدا دوست دارم خودم بمیرم ،تازگیا خیلیم به زبون میارم شوهرمم به شوخی میگه الهی آمین ولی حرفش تا ته قلبمو میسوزونه

مرسی از محبتت عزیزم ،انشالله نی نی تون رو سالم و سلامت بغل بگیری

مرسی عزیزم ببین من خودم يه ختمی برداشتم جواب گرفتم اگه دوست داشتی شما هم بگیر چله یاسین و خواندن 41 بار سوره حشر هر روز سعی کن سر ساعت مشخص قبل تاریکی هوا بخون من تا دم شیمی درمانی رفتم.سر بارداریای قبلی از این ختم.جواب گرفتم.2 بار ولی هم زمان هم یاسین و.هم حشر رو.چله گرفتم 

میخوام بیخیال بشم ولی هروقت چشمم به بچه کوچیک میوفته دلم یه جوری میشه حال روحیم میریزه بهم

تو کمبودی نداری این بچه ها هیچ گلی به سر پدر مادرشون نزدن تا حالا

مرگ بر افسردگی

از زندگیت و جوونیت و شوهرت لذت ببر تو بعنوان انسان یه انسان خوب باش مفید باش حتما نباید یه زن صفت مادر با خودش داشته باشه مادر بودن فقط جز کوچیکی از انسانیته چرا خودتو محدود به مادر بودن میکنی واقعا دلیلی نمیبینم که بشینم غصه بخورم چون خود خدا منو اینجوری افریده و اینجوری دوسم داره

مرگ بر افسردگی
حالا که دیدی از تو بدترم هست برو خداروشکر کن چون من باید خیلی مراقب باشم حامله نشم حاملگی مساوی با م ...

دوراز جونت عزیزم ،میدونم عزیزم دل بی غم دراین عالم نباشد اگرباشد بنی آدم نباشد،عزیزم یه فرد مطمئن پیداکن و باروش رحم اجاره ای بچه دار شو 

دوراز جونت عزیزم ،میدونم عزیزم دل بی غم دراین عالم نباشد اگرباشد بنی آدم نباشد،عزیزم یه فرد مطمئن پی ...

قربونت برم پولشو ندارم اگرم داشتم اعتقادی بهش ندارم

مرگ بر افسردگی