2777
2789
عنوان

واسه خواهرم خواستگار اومد بعد رفتن گفتن جوابشون منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 186 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخدا خیای سخته منکه خیلی عذاب کشیدم هنوزم دارم میکشم امیوارم ی روز برسه ازم بخواد که ببخشمش،خیلی ...

وای به منم میگن قسمت نبود، آتیش میگیرم. من خیلی ضربه خوردم، خیلییییییی. اوایل که یه روانی تمام عیار بودم. الان فقط میخام ببینم به حال و روز من افتادن، بلکه یه ذره آروم بشم. خدا لعنت کنه اون ننه ی عفریته اش رو و خود بی عرضه اش رو.

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
چیکار کردی بمنم مبگی بخدا نمیدونم چیکار کنم گریمم شبا میکنم تا خواهرم نبینه ناراحت بشه  خیر نبی ...

نمیگم که تو ناامید شی من خیلی ضعیف بودم دوسال کنکور رد شدم شبا مثل تو گریه میکردم روزا هم تو اتاق مثلا درس میخوندم ولی نمیتونستم ذهنمو متمرکز کنم کتابخونه رفتم بازم نشد اللن بعضی از کتابامو که دارم نگاه میکنم غصم میگیره توش پر از متن و شعر دلتنگی توش پر از دردو دل کسیو نداشتم باهاش حرف بزنم .منی که شاگرد زرنگ بودم مسابقات علمی اول بودم الان گوشه خونه حسرت میخورم که چقدر الکی حیف شدم تو با خودت اینکارو نکن با یکی دردو دل کن بریز بیرون غمتو یه امام زاده ای برو تا میتونی گریه کن خالی شو ی نذری همونجا بکن برای آرامش دلت و فراموش کردنش 

بعد دوسال کنکور مامانم گفت یا قبول میشی یا باید ازدواج کنی هر خواستگاریو رد میکردم تا چند ماه داستانی بود تو خونمون مامانم قهر میکرد و....خلاصه بالاخره با اصرار بخاطر مامانم چون خیلی جوش میزد ازدواج کردم ،دانشگاه ازاد بعد ازدواجم رفتم ولی چه فایده دیر بود

مال شما چرا بهم خورد؟

والا نفهمیدم. یه بار گفتن استخاره گرفتیم. یه بار گفتن شما بالاتر از مایین. دفعه ی آخرم مامانش گفت: پسرم میگه به تفاهم نرسیدیم

والا نفهمیدم. یه بار گفتن استخاره گرفتیم. یه بار گفتن شما بالاتر از مایین. دفعه ی آخرم مامانش گفت: پ ...

خاک برسرشون ماهم آخرش نفهمیدیم چه مرگشونه

ولی من سختمه دلم شکست بماند مهرش از دلم نمیره اولین پسر تو زندگیم بود هیچ حرفو رابطه ی دیگه ای نداشتم تازه اینم سنتی بود تو یک مراسمی دیدن اومدن خواستگاری

خاک برسرشون ماهم آخرش نفهمیدیم چه مرگشونه ولی من سختمه دلم شکست بماند مهرش از دلم نمیره اولین پسر ت ...

منم لامصب اولین باری بود که از یه پسر نسبتا خوشم اومد. از همون اول هم با مامانش اومد. دوستی اینا نبود که بگم خودمم مقصرم. 

استارتر عزیزم امیدوارم این حرفایی که میزنم باعث ناراحتی ت نشه ، خب ببین درسته این اقا با خواهرت رابطه عاطفی داشتن منتها وقتی بحث به ازدواج و خواستگاری که میرسه کم کم رضایت قلبی خانواده ها هم پیش میکشه .. یکسری از پسرها هم هستن که واسه انتخاب ازدواجشون رضایت خانواده خیلی واسشون اهمیت داره .. من خودم زمانی که با همسرم دوست بودم تمام این احتمالات رو می دادم که ممکنه یه روزی جواب خانواده من یا همسرم منفی باشه بهش هم گفته بودم که در هر دو صورت باید عاقلانه تصمیم بگیریم نه احساسی .. دوری راه و این چیزها همش حرفه .. به هر حال ممکنه مشکلی مهمتر این وسط بوده که این جور تصمیمی گرفتن .. در هر صورت نامزدی خواستگاری همه اینا واسه همین شناخت گذاشتن ، خوب نیس طرف رو نفرین کنیم ، مطمئن باش اگه دلیلشون مسخره و مردم آزاری بوده باشه خدا خودش جای حق نشسته .. الهی که خواهر شما هم با آقایی ازدواج کنه هزار پله بالاتر از این آقا .. 

14 ماه نه 2 سال اره ما ناراحتیم چون خواهرم احساساتیه خیلی غصه میخوره 😔من راضی بودم این اتفاق واسه ...

خب دیگه کمترم هست هرکسی براش پیش میاد خواهرتونم باید باهاش کنار بیان مطمئن باشید در اینده بخاطر اینروز شکرگزار خواهد بود

تقصیرش چیه؟ 

اینه ک بدون هیچ تعهدی ۱۴ ماه خودش رو حروم اون کرده...

باید مطمین بود از این رابطه بعد ادامه میداد

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
استارتر عزیزم امیدوارم این حرفایی که میزنم باعث ناراحتی ت نشه ، خب ببین درسته این اقا با خواهرت رابط ...

عزیز دلم مسئله اصلا پسره نیست

خانواده پسره از قبل همه چیو میدونستن خواهرمم هم دیده بودن. اگر نمی خواستن خوب از چند ماه قبل ک پسرشون بهشون گفته بود جواب منفی میدادن 

شماحرفتون منطقی نیست

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
عزیز دلم مسئله اصلا پسره نیست خانواده پسره از قبل همه چیو میدونستن خواهرمم هم دیده بودن. اگر نمی خو ...

ببین جواب منفی که دادن صد در صد دلیل خودشون رو داشتن ، کسی که جوابش از اول نه باشه اصلا نمیاد تا اونجا ، مگر این که خانوادگی روانی باشن .. من منطقی ش رو گفتم