2777
2789
عنوان

واسه خواهرم خواستگار اومد بعد رفتن گفتن جوابشون منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 186 پست

وای خیلی بده واسه خواعر منم اتفاق افتاده اما پسررو ما نمیشناختیم‌اقد اسرار داشتن ب ازدواجو خاهرم میگف ن 

بد گف یکم‌فک‌کنم مادر پسرع گف پسرم‌منصرف شده😞خدا جواب دل شکستع هارو‌میده

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خواهرت باید  یه تماس با پسره بگیره و خیلی منطقی و بدون احساسی شدن بگه دوست دارم دلیل واقعی را بهم بگی فکر می کنم بعد یکسال و نیم که با هم بودیم حقم هست که بدونم ... اما اصلا گریه و بغض نداشته باشه 

و بگه در هرصورت جواب منم منفیه اما می خوام درگیری های ذهنم تموم بشه ....

عزیزم اینجور مواقع فقط باید صببور بود حتما حکمت خدا براش بهتر از اون رو رقم میزنه. من خودم 3 سال باه ...

ما سپردیم به خدا 

اما خواهرم احساساتیه 

بخدا از صب 10 بارگفتم کاش این اتفاق واسه من میوفتاد اما واسه ابجیم نه. 😔

دعا کنین خوشبخت بشه

ان شاء الله شما هم خوشبخت بشید

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
ظاهرا شما ناراحت ترین گور باباشون بالاخره پیش میاد باز خوبه بعد ۲ سال مشخص شده و بیشتر طول نکشیده

14 ماه نه 2 سال

اره ما ناراحتیم چون خواهرم احساساتیه خیلی غصه میخوره 😔من راضی بودم این اتفاق واسه من بیوفته اما واسه اون نه. 

خواهرت چن وقت دیگه میفهمه ک خدا بهش لطف کردع و این ادم از سر راهش برداشته واس منکه اتفاق افتاده

ان شاء الله که خوشبخت بشه و اون اقا رو فراموش کنه

ما سپردیم به خدا  اما خواهرم احساساتیه  بخدا از صب 10 بارگفتم کاش این اتفاق واسه من میوف ...

فداتشم عزیزم ممنونم چشم براش دعا میکنم

کامل حالشو درک میکنم چون خودم یه هفته به عقدم همه چیز یهویی بهم خورد ولی بهش دلداری بده واقعا قسمتش نبوده یا ممکنه باز برگردن به هرحال حتما یه خیری داخلش بوده و صلاح نبوده الان ازدواجش صورت بگیره

انصافا همجين ادمي ارزش ناراحتي داره؟ بنزين تموم شد  جريمه شديم  ببين خدا چقدررررررر خوا ...

من بخاطر جواب منفی اونا ناراحت نیستیم بخاطر دل خواهرم ناراحتم اخه احساساتیه به اون اقا دلبسته بود الان غصهمیخوره 😔

ما سپردیم به خدا  اما خواهرم احساساتیه  بخدا از صب 10 بارگفتم کاش این اتفاق واسه من میوف ...

خوشبخت میشه عزیزم جواب دل شکستشو خدا میده ،ببین با من بدتر کردن اومدن خواستگاری صورت نوشتن بعله برون داشتیم دیگه همه فهمیدن بعدش با هم خونه یکی دوتا  اقوام نزدیک رفتیم خیابون رفتیم چند نفر آشنا هم تو خیابون دیدنمون خلاصه همه فهمیدن عکس دسته جمعی گرفتیم ولی زدن زیر همه چی خدا ازشون نگذره،خواهرش بعد دوماه عقد بیوه شد همه میگن جواب کاریه که با تو کردن ولی خودش فعلا همه چیش عالیه باید خودش ضربشو بخوره.زندگی منم خوبه خداروشکر شوهرم عالیه از هر نظر

اره  دعا کنین خوشبخت بشه  دارم از غصش دیونه میشم 😔

حتما🙏

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
چرا انقدر بزرگش میکنید بهتر کسیکه انقدر بی اختیار که نمیتونه خودش تصمیم بگیره بهتر که رفت شما هم عوض ...

دقیقا منم همینا رو گفتم مادرم هم همینا رو گف. حالا مامانم جواب قطعی مثبت نداده بود. اما خواهرم دل نازکه به اون اقا وابسته و دلبسته شده بود. هر چی بشه باز دله دیگ. 😔