2777
2789

سلام دوستان 

ميخواستم بدونم كه فرق سونو سينه با ماموگرافي در چيه ؟؟من مادرم ٤٠ سالشه ميخواد براي چكاپ سينه ش بره الان من نمي دونم سونو براش كارامدتره يا مامو ؟البته واسه اسفند وقت سونو گرفته ولي من دنبال مطمئن ترين روشم كه خيالم راحت راحت باشه .تو بعضي سايتا نوشته كه سونو هم اندازه ي مامو كارامده ولي بعضي سايتاي ديگه گفتن كه سونو نمي تونه جايگزين مامو بشه ...الان واقعا نمي دونم چيكار كنم 

اينم بگم مامانمو به زور واسه چكاپ راضي كردم اصلا از محيط هايي مثه مطب ،كلينيك،بيمارستان خوشش نمياد يعني كلا فراريه .ميخوام بدونم سونوگرافي به تنهايي براش كافيه و جواب مطميني رو از سونوگرافي دريافت مي كنه يا اينكه جواب مطمئن رو فقط ماموگرافي بهش ميده  كه دوباره رو مخش كار كنم واسه مامو

ممنون ميشم بهم كمك كنيد فكرمو خيلي مشغول كرده

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش متخصص زنان خودش تشخیص میده کدوم واجب تره.

سنجش تراکم استخوان هم ببرش.  تو این سن خوبه یکبار انجام بده و از پوکی استخوان پیشگیری کنه. 

ویتامین دی 3 هم آزمایش بده.  مهمه. 

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اول باید برن ماموگرافی  ان شاء الله که لازم نمیشه، ولی در مرحله بعدی، میرن سونوگرافی

راستش مامانم ٦ماه ميخواست بره واسه چكاپ دكترش اول از همه براش سونو نوشت اصلا اسمي از مامو نياورد  ولي خب ميگم چون كلا از محيط هاي درماني كلا نرفت 

الان موندم چرا اون موقع براش مامو ننوشت 

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد
راستش مامانم ٦ماه ميخواست بره واسه چكاپ دكترش اول از همه براش سونو نوشت اصلا اسمي از مامو نياورد &nb ...

مامان منم واسه چکاپ رفت دکتر. یکی دو ماه پیش رفت

اول رفت ماموگرافی. بعد جواب رو نشون ی متخصص زنان داد، دکتر گفت بهتره ی سونو هم برن. اول ماموگرافی رفت، بعد سونوگرافی