2777
2789
عنوان

جواب خواهرشوهرموخوب دادم یانه

659 بازدید | 32 پست

سلام بچه هامن تازه دارم میرم اموزشگاه خیاطی حالاخواهرشوهرم پارچه ازیکی ازدوستاش داده دست من که برای دوسش بدوزم حالامنتم میکنه اول میخواستن بدن به خواهرم من گفتم بده به تو... اسکرین هاروببینین خوب جواب دادم یان بعدم اول عکس پایین روبخونین بعد بالارو درصمن#پست اول خارنداشت😁😊

د

درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍

اصن نفهمیدم چی گفتو چی‌گفتی😑

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب ک دیگه زدی پدرشو دراوردی 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

میگم من خیاطی میرم بعد خواهرشوهرم پارچه یکی ازدوستاش گرفته داده من بدوزم تازه منتم میکه میخواستن اول بدن به خواهرم من نذاشتم گفتم بدن بتوتاتویادبگیری حالا اول عکس پایینی روبخونین بعد بالایی بعد ببینین خوب جواب دادم یان

درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍

من ک هیچی نفمیدم فقط فهمیدم در مورد پارچس  

من امشب دوستش داشتم  تو منو امتحان کن   ماشون بفرستم؟  صد تومنم بهت میدم   از این جدیدایه وسپایه   زود صبت کن مزاحم اومد   هر طور دوست داری   الهی بمیرم برات   اینم شانس مایه گدایه   خداوکیلی نیا اونطور جاها نیا[احمد ذوقی ] 
میگم من خیاطی میرم بعد خواهرشوهرم پارچه یکی ازدوستاش گرفته داده من بدوزم تازه منتم میکه میخواستن اول ...

عزيزم اينا رو فهميديم

متن پيامتو نفهميديم

به اميد خدا منم به زودي مامان ميشم😍توكلت علي الله