2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت شم یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 63 پست
مگه شب اونجا نموندی پیش مهمونا؟؟دیدنت دیگه

شب من خونه مامانم خوابیدم اونا رفتن طبقه بالا 

در واقع نیم ساعت تایم شام و بعدش یه ربع همو دیدیم 

صبحم به محض بیدار شدن رفتن بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب من خونه مامانم خوابیدم اونا رفتن طبقه بالا  در واقع نیم ساعت تایم شام و بعدش یه ربع همو دید ...

اصن جا واسه ناراحتی نداره

بنظرم زیاد. حساسی

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
ازین ناراحتم ک دیدن من بخاطرشون شوهرمو تنها فرستادم خونه و موندم خونه مامانم میتونستن یکم زودتر بیان ...

جای ناراحتی نداره اونا کلی خرج کردن و زحمت سفر رو به خودشون دادن که برن گردش و زیارت چرا باید سر شب برگردن خونه دید و بازدید از شما ساعت ده یازده شب هم اتفاق میفته ولی اون ساعت که نمیشه برن گردش و خرید و...

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
عزیزم ناراحتی شما بیجاست و اون ها اتفاقا آدمهای محترمی هستن که ازت درخواست نکردن. همیشه توقعات ماست ...

نه عزیزم دوس نداشتم برم 

ولی همیشه بقیه فامیلا ک میان داییم و خاله های دیگم اینجور وقتا می‌رن بیرون ب منم اصرارمیکنن برم ک بیشتر دور هم باشیم

من ازین ناراحتم ک من براشون ارزش قایل شدم ولی اونا نع

به چه چیزایی گیرمیدین بخدا'صبح که گفتن نهار نمیان تکلیفت مشخص بود خداحافظی میکردی ومیرفتی خونت دیگه ای بابا

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
جای ناراحتی نداره اونا کلی خرج کردن و زحمت سفر رو به خودشون دادن که برن گردش و زیارت چرا باید سر شب ...

خب عزیزم منم کار و زندگی دارم دیگ سه شبانه روز نمیتونم بشینم خونه مامانم ک ببینم اونا کی میخوام بیان ک

منم باید برم ب خونه زندگیم برسم

خب عزیزم منم کار و زندگی دارم دیگ سه شبانه روز نمیتونم بشینم خونه مامانم ک ببینم اونا کی میخوام بیان ...

خوب برو به خونه زندگیت برس مگه اونها بهت گفتن بیا ؟ 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
به چه چیزایی گیرمیدین بخدا'صبح که گفتن نهار نمیان تکلیفت مشخص بود خداحافظی میکردی ومیرفتی خونت دیگه ...

خب گفتن بعد ناهار میان دیگ

منم حال نداشتم ک برم و باز بیام 

گفتم حتمن سر شب میان خونه منم دو سه ساعت پیششون هستم ساعت ده برمیگردم خونم

راستش اگه واقعیتش رو بخوای ما رسممون اینجوریه که شما هم باید یه وعده دعوتشون میکردی خونه اتون یعنی من اگه از دید خودم بخوام قضاوت کنم میگم خاله ات اینا باید ناراحت بشن

راستش اگه واقعیتش رو بخوای ما رسممون اینجوریه که شما هم باید یه وعده دعوتشون میکردی خونه اتون یعنی م ...

ترکیدم تا نگم🤣

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
اره اونا‌ گفتن دلمون تنگ شده میخایم ببینیمت😕😕😕

خوب در جواب این باید دعوتشون میکردی خونه ات حالا بیخیال دیدیشون دیگه برو خونه ات استراحت کن

خب گفتن بعد ناهار میان دیگ منم حال نداشتم ک برم و باز بیام  گفتم حتمن سر شب میان خونه منم دو ...

الکی نگو گفته بودن نهار بیرونن وشب میان😂خداحافظی میکردی میرفتی خونه ات'نه اصلا بهشون زنگ بزن بگو باید بری خونت بگو خوشحال میشی اگه بیشتر بمونن و بیان خونه خودت'عاقا گیر الکی ندین انقد تاپیک دعوا زن وشوهر مشاوره دادیم😂 حالا تاپیک مهمون تعارف نکردم شد دغدغه بخدا😐😐😂😂😂

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁