2777
2789

سلام 

یه پسر ۳ سال و ۱۰ ماهه دارم

یه دختر ۱۱ ماه دارم 

کاردانی دارم ..دارم واسه بهمن برای کارشناسی ثبت نام میکنم ..بنظرتون میشه ؟ البته طبقه پایین پدر و مادر همسرم زندگی میکنن که باید ازشون کمک بگیرم

خدایا ممنونم بابت این همه لطفی که بهم کردی.....

من بدون بچه سختم بودارشدمو گرفتم اگه بتونی برنامه ریزی کنی میتونی  بخونی اما بدون برنامه نمیشه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بدون بچه سختم بودارشدمو گرفتم اگه بتونی برنامه ریزی کنی میتونی  بخونی اما بدون برنامه نمیشه

میشه بپرسم چه رشته ای؟دولتی سخته قبول شدنش؟

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
میشه بپرسم چه رشته ای؟دولتی سخته قبول شدنش؟

دولتی بود حقوق خصوصی من کنکور ندادم دانشگاه جذب کرد بعد کارشناسی ده درصد اولو اما بچه ها خوندن زیاد مثل کنکور کارشناسی نیست که تعداد زیاد باشه تست زیاد بزنید قبول میشید 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
دولتی بود حقوق خصوصی من کنکور ندادم دانشگاه جذب کرد بعد کارشناسی ده درصد اولو اما بچه ها خوندن زیاد ...

انشالله

مرسی عزیزم

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

شهر ما که فقط واسه پزشکی دانشگاه دولتی داره ..من باید آزاد برم ...توی رشته های دانشگاه آزادم فقط اموزش ابتداییش خوبه ...بقیه همه مهندسی (عمران کامپیوتر معماری و .....) کاردانی خودمم حسابداریه 

خدایا ممنونم بابت این همه لطفی که بهم کردی.....