2777
2789
عنوان

بارداری+ماه چهارم

495 بازدید | 42 پست

خانما آزمایش غربالمو دادم مونده سونو الان هفده هفته و سه روزمه این هفته بنظرتون زوده ؟خانما از هفته چند میشه اکو قلب بری مرکز بهداشتی شهرتون

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جواب آزمایشمو گرفتم 3شنبه که میشه 17هفته و 4روزم سونومو نوشته باید برم

یعنی زود نیست چهارشنبه میشه هیجده هفتم تعطیله بنظرتون

من سونو آنومالی هفده هفته و شش روزم بود

یعنی زود نیست منم این هفته برم نگن زود اودی هزینش چقد شد من پرسیدم حدودی گفت ۲۵۰ بیمم تعلق نمیگیره

برا من فقط سونو انومالی گفته برم ازمایشش دیگ ن اول هفته نوزده

من آزمایش یکم ریسک داشت گفت برو ریسکم کم بود ولی گفت بری بهتره سه شنبم جوابش میاد 

فکرنمیکنم زودباشه،4شنبه تعطیله مگه اینکه بری شبانه روزیها،راستی جنسیت مشخص شده؟

درمانگاه مرکزی شبانه روزیه ولی باز میپرسم هست یا نه شوهرم طفلک سرکار همش خیلی دوست داره بیاد چهارشنبه خداکنه باشه گفت دختره ولی نه به جدیت از ضربان قلبش متوجه شد حالا هر چی باشه صحیحو سلامت باشه .راسی شما علائمتون چیه نی نی تکون میخوره من حس سنگینی دارم تو سمت چپ شکمم سینه هامم کاملا ترک خورده جایه سالم نداره 

من آزمایش یکم ریسک داشت گفت برو ریسکم کم بود ولی گفت بری بهتره سه شنبم جوابش میاد 

الان مده دکترا همه میگن ریسک😕ولی خداشکر همم سالم سالمن😍انشاالله بسلامتی 

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
من از 18 هفته تو بهداشت صدا قلبشو گوش دادم

یعنی من برم میزارن یا زوده فردا برم دلم واسه صدایه قلبش پر میزنه بشنوم واسه سونو یکم صبر میکنم.بگم چند هفتمه اجازه بدن

الان مده دکترا همه میگن ریسک😕ولی خداشکر همم سالم سالمن😍انشاالله بسلامتی 

بخدا نمیدونی به من چی گذشته همش گریه ولی بخدا سپردمش  خودش کمکم کنه