2777
2789
عنوان

چشم

52 بازدید | 8 پست

بچه ها امروزمیخام برم چشم پزشک. چشم راستم همه چیرو نوشته هارم تارمیبینه.مگ میشه یه چشم اونجوری شه؟بنظرتون عینک میده؟عینک بمن نمیاد میشه خودم مدلشوانتخاب کنم؟

♡Bir teck sěn aşkim♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه اگه تشخیص بدن برا عینک که باید عینکی بشید .‌‌‌‌‌لنز هم هست .‌‌‌‌از من به شما خواهرانه نصیحت برا چشم همیشه سرمه بکشید برا مدتی بعد خوب میشه . برین داخل نت فکر کنم سرمه اثمد هست اسمش . در کنارش سرمه کافوری هم هست .‌‌‌‌از مغازه های طب اسلامی بخرید چند ماه استفاده کنید برای تقویت چشم خوبه 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

برا اینکه ضعیفی چشت از سرمه اصل اثمد استفاده کن هرشب از چشم راست شروع کن یکی به چش چپ و یکی راست تا هف بار 

منم استفاده میکنم تواینستا یه نفرمیگف خاهرشوهرش استفاده کرده دونمره چشش اومده پایین 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3789159&slug=معجزه-دعا-و-ذکر-با-سوره-تکاثر&postId=121296101

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
دیگه اگه تشخیص بدن برا عینک که باید عینکی بشید .‌‌‌‌‌لنز هم هست .‌‌‌‌از من به شما خواهرانه نصیحت برا ...

سرمه دوس ندارم همیشه میریزه زیرچشم سیاه نمیشه نمیره

♡Bir teck sěn aşkim♡
سرمه دوس ندارم همیشه میریزه زیرچشم سیاه نمیشه نمیره

بالاخره براسلامتی مجبورید