کسی هست با جواب منفی بتا بارداربشه، یا ازمایش زود داده باشه، من ده روز از عقب افتان پریودیم رفتم ازمایش دادم منفی بود الان 18روز پریود نشدم اما علایم حاملگی رو دارم حتی درد پریودی سراغم میاد اما خبری نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اینقدر زیاد بیوفته عقب مطمئنی سیکلت رو اشتباه نکردی
ن چون ماه قبل من قرص جلوگیری خوردم برا منظم شدن پریودیم دوره ماهم 21روزه بود الان 20روز میگذره از نزدیکیم، حتی تو این ماه قرار بود پریود بشم سه روز لکه بینی قهوای داشتم بعد تموم شدنش نزدیکی بدون جلوگیری داشتم از اون موقع پریود نشدم
اگه قرص خوردی برای نظم... قطع کردی قرص رو عموما سه روز بعد باید پریود بشی من میگم سنو بهترین ...
ن من ی ماه میشه قرصو گذاشتم کنار با اتمام قرصم سه روز بعدش پریود شدم، بعد اتمامش نزدیکی کردم، دوهفته بعد لکه قهوای داشتم ب اندازه سه روز تموم شد باز نزدیکی داشتم، از اون موقع دیک پریود نشدم،