2777
2789
دو ساعت؟؟؟؟؟ خیلی کمه خیلی زیاد 

من همه جونمو میزارم تو کلاس با تمام قلبم تدریس میکنم ولی کسی قدر نمیدونه چون تازه کارم. 

شاگردم 43جلسه اومده پیشم تا الان 800واژه و 200جمله پرکاربرد بلده که املای نصفشو مسلطه. 12سالشه و از صفر شروع کردم باهاش. جلسه ای 10ت میگیرم اونم 2ساعت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه جونمو میزارم تو کلاس با تمام قلبم تدریس میکنم ولی کسی قدر نمیدونه چون تازه کارم.  شاگرد ...

چقد خوب کاش معلم منم اینجوری بود واقعا خسته نباشی خانوم معلم نمونه 

چون خودم خ زجر کشیدم معلمم خ اذیتم کرد. باآیلتسم 6سال پیش9میلیون خرج کردم. معلمم خ بی وجدان بود فقط پول کند ازم هیچچچچییییی هم یادم نداد. خودم خوندم تلاش کردم. الان میترسم شاگردم درباره من فکر کنه بی وجدان درس میدم

شما به عنوان یک زبان آموز چه توقعی از معلمتون دارید؟ مثلا از چه ویژگیش خ ناراضی هستید؟ یک معلم زبان خوب چجوری باید باشه؟ من از بعد تعطیلات عید میرم موسسه. برای اولین بارم. 

دمو دادم قبول شدم

شما به عنوان یک زبان آموز چه توقعی از معلمتون دارید؟ مثلا از چه ویژگیش خ ناراضی هستید؟ یک معلم زبان ...

خیلی هم خوبه موفق باشی 

زبان هم سخته هم زود فراموش میشه بنظرم باید وقتی رو یه قسمت جدید کار میکنن قبلیام بازم بگن من همش فراموشم میشه خیلی چیزارو هم مینویسم و خب سخته 

منم تدریس خصوصی انجام میدم بستگی به مسافت داره از جلسه ۵۰ تا ۱۲۰ میرم،امروز هم یه کلاس ۱.۵ ساعته دارم ۶۵ تومن.

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...
هر شاگرد جدیدی که واسم میاد انقدر روی شهریه گارد داره انقدر چونه میزنه اصلا زبونم نمیچرخه بگم 30تومن ...

خیلی کممیگیرید مدرکتون چیه ؟ و برا کدوم شهرید؟ میتونی گروهی درس بدی تا هزینت بیشتر بشه مثلا ۴ ، ۵ نفر در یک کلاس هر کدوم ۲۰ تومن.

نه بابا خیلیم خوبه مطمئنم خیلی هم راضین و دوست دارن 

اونا که خ راضی اند. ولی من میخوام تمام هزینه هایی که واسه زبانم کردم برگردونم بااین حقوق کم نمیشه

این املای شاگردمه که 43جلسه س که پیشم میاد. هیچی بلد نبود حتی الفبا

چندتا غلط داره

اونا که خ راضی اند. ولی من میخوام تمام هزینه هایی که واسه زبانم کردم برگردونم بااین حقوق کم نمیشه ...

کدوم شهری؟

اونا که خ راضی اند. ولی من میخوام تمام هزینه هایی که واسه زبانم کردم برگردونم بااین حقوق کم نمیشه ...

خیلی خوبه آموزشگاه بری بیشتر میشه حقوقت خب ولی کلاس خصوصی هم بزار هزینشم بیشتر کن یا ساعتش کمتر کن مثلا یه ساعت 

خیلی هم خوبه موفق باشی  زبان هم سخته هم زود فراموش میشه بنظرم باید وقتی رو یه قسمت جدید کار می ...

دقیقا. من جزوه میگم. شاگردام5_6تا دفتر وجزوه دارن.یک دفتر دفتر کلمات پرکاربرده هرجلسه از اول میپرسم. 

میدونی چرا دوساعت طول میکشه چون 35دقیقه اولش فقط درس میپرسم خ هم سختگیرم. اگه دانش اموزم یک جمله رو حفظ  نباشه بهش دو دقه وقت میدم سرکلاس حفظ کنه. تا جمله یا کلمه درس قبلی یاد نگیره درس جدید نمیدم.مخصوصا قسمت املا و اسپل خ خ تکرار میکنم. من تو یک ساعت هیچی نمیتونم درس بدم یکساعت وقت خ کمه

دقیقا. من جزوه میگم. شاگردام5_6تا دفتر وجزوه دارن.یک دفتر دفتر کلمات پرکاربرده هرجلسه از اول میپرسم. ...

این همه زحمت میکشی واسه شاگردات خب یکم هزینشم زیاد کن خیلی خوب تدریس میکنی اینجور که مشخصه عالیه افرین