2777
2789

جوراب 

سه جفت تو مترو ده تومن 😂😂😂😂

در سه رنگ متفاوت

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس بنظر خودم تکراری شده

اره من چون الان ولنتاینو بعدم عید و تولدشه باید چیز دیگ بخرم روز مرد لباس میخرم ک عید بپوشه

عکسشو بده بکشن

ست ارایشی افتر شیو ..

کمربند و ..چرم

موزر یا...

جعبه سوپرایز با تراول توش

بازی چیزی اگ دوس داره

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی

@asaliii123     بیا ایده بگیر برا روز مرد

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
اره من چون الان ولنتاینو بعدم عید و تولدشه باید چیز دیگ بخرم روز مرد لباس میخرم ک عید بپوشه عکسشو ب ...

تراول جالب بود تا حالا به ذهنم نرسیده بود فقط باید تراول هاش از خودش بگیرم خخخخخخخخخخخخخخ

تراول جالب بود تا حالا به ذهنم نرسیده بود فقط باید تراول هاش از خودش بگیرم خخخخخخخخخخخخخخ

اره بگیر بابا کی ب کیه😁 بفد تراولارو لول کن دورش با روبان ببند

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
من کادوهایی که براش گرفتم هنذفری بلوتوثی ساعت گوشی لباس اینا بوده

من پارسال ساعت خریدم واسش 

باز سال قبل کت اسپرت 

امسال گفتم کفش میخرم دیگ عید بپوشه 

تو این گرونی 

خدایا شکرت🙏🏽