2777
2789
عنوان

بچه ها این مانتو چطوره؟

216 بازدید | 17 پست

جنسش میکروس مناسب بهار و پاییز تو تهران تا ب نظرتون می تونم بپوشم؟

http://uupload.ir/files/zlmo_screenshot_۲۰۲۰۰۱۲۴-۱۹۲۳۳۷_instagram.jpg

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

خوب نیییی

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه ولی خیلی قشنگ نیس

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

خیلییی قشنگهههه وبامزه.ولی اگه میخوای بهاروپاییزبپوشی اونم تو تهران.باید بگم که از مدافتاده چون چندوقت پیش هلوگرامی مدبود

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
من ک ازینا عمرن اگه بپوشم پلاستیکی ان؟؟؟

خب نپوش😆انگارپاتو بوسیدن که بپوش

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
من ک ازینا عمرن اگه بپوشم پلاستیکی ان؟؟؟

وقتی دخترم بیمارستان بود یه خانم دکتره اومد کل مانتوش از همون براقای نقره ای بود تازع چین چینی هم بود 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

وقتی دخترم بیمارستان بود یه خانم دکتره اومد کل مانتوش از همون براقای نقره ای بود تازع چین چینی هم بو ...

اتفاقا دختر عمه شوهرمم پوشيده لود كل مانتو از اون جنس بود تو تنش خيلي خوشگل ديده ميشد