2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس عزیزم من بار دوم ای وی اف باردار شدم الانم دو هفته به زایمانم مونده

کلأ از ابتدایی که دکتر رفتید تا زمان انتقالتون چقدر زمان برد ؟

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
کلأ از ابتدایی که دکتر رفتید تا زمان انتقالتون چقدر زمان برد ؟

بار اول تهران انجام دادم مرکز ابن سینا حدود یه سال طول کشید بار دوم شهرستان سیکلش ۴۵روزه بود یه ماه دارو مصرف کردم بعد چند بار سونو دادم تخمک که بالغ شده بود پانکچر انجام دادم سه روز بعدش انقال انجام شد هیچ امیدی نداشتم چون فقط یه جنین برام تشکیل شده بود اونم میگفتن کیفیت وگریدش پایینه.بعد انتقال تا ۱۴روز استراحت مطلق بودم فقط برا دسشویی پپا میشدم اونم فقط فرنگی.تا سه ماه هم روزی دوتا امپول پروژسترون مصرف کردم 

بار اول تهران انجام دادم مرکز ابن سینا حدود یه سال طول کشید بار دوم شهرستان سیکلش ۴۵روزه بود یه ماه ...

عزیزم مرسی ، لطف کردی ، مرسی 😍

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤