2777
2789
عنوان

آخی نامزد خجالتی من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6747 بازدید | 102 پست

سلام استارتر من تاپیکت هاتو گهگاهی میخونم نظری ندادم تا حالا 

اما با این فرمون بری جلو ب مشکل میخوری خدایی نکرده ب چند دلیل

اول اینکه خودت خاستگاری کردی حالا که گذشته اما ازین ب بعد رو میتونی جوری رفتار کنی ک اون بیفته دنبالت و یادش بره یروز تو پیشنهاد رو مطرح کردی

دوم اینکه باباتو ب هیچ حساب میکنی فقط از رو ترس و اینکه فعلا بزرگترت هستو تو خونشی گاهی ب حرفش گوش میکنی تا خرت از پل بگذره

سوم اینکه خیلی وا دادی جلو پسرعموت چ وقتی نامزد نبودین تا لب و اینا پیش رفتین چ ب الان ک هنوز صیغه این بالاتنه رو وادادی

چهارم اینکه میگی عقد طولانی میخوای و عروسی نمیخوای چون همیشه عقد طولانی مشکلات بین زوجین و خانواده ها رو زیاد میکنه ممکنه حتی ب طلاق برسن 

بنظرم حق با پدرته ک انقدری شما رو ازاد نمیذاره وگرنه تا قبل عقدت حامله هم میشی!!!! چون همه چی رو به شوخی میگیری و اصلا به عواقبش فکر نمیکنی 

هرچقدر طرف مقابل فامیلت باشه و پسرعموت باشه و سی سال بشناسیش یادت نره آدما گاهی یهو عوض میشن یا حتی اون روشون رو ب کسی نشون نمیدن حتی پدرومادرشون !

اونوقت شما با خاطراتت و این وا دادنهایی ک الان قند تو دلت اب شده میخوای چکار کنی!؟ با توجه به روحیه حساسی ک داری خیلی برات بد میشه...

اگر ان شالله بری خونه خودتم ممکنه سرکوفت این هول بودنت و این احترام نگه نداشتن پدرتو میخوری

سعی کن پلای پشت سرتو خراب نکنی و خانوادتو همیشه بالاتر از هرچیزی نگهداری چقدر دخترایی اینجا هستن ک بخاطر پشتوانه نداشتن محکوم ب زندگی تو بدبختی هستن!!! و شوهرشون هم ازاین موضوع سو استفاده میکنه و هر بلایی میخواد سرشون میاره

و خدا هست ....
سلام استارتر من تاپیکت هاتو گهگاهی میخونم نظری ندادم تا حالا  اما با این فرمون بری جلو ب مشکل ...

وای عزیزم مرسی از وقتی که گذاشتی😍

بله کاملا درست میگی من خیلی بچگی میکنم😳

بابام بهم همین میگه دایم میگه تو این سنم من باید تذکر بدم بهت...

حتما به حرفاتون فکر میکنم چشم

مرسی از راهنماییت🌹

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم مرسی از وقتی که گذاشتی😍 بله کاملا درست میگی من خیلی بچگی میکنم😳  بابام بهم همین م ...

بنظرم بیشتر از اینکه بابات خیلی بد باشه تو ازش یه دیو ساختی 

درسته بداخلاقی میکنن و یا از گذشته خاطره بدی داشته باشی اما بنظرم تو این مقطع زمانی نامزدی و بعد از ازدواج حتما باید احترامشون رو جلوی دیگران بخصوص  همسرت و خانواده همسرت حفظ کنی 

کمی با دلش راه بیا مطمئن باش ک صلاحتو میخواد

میخواد مثل ملکه ها بری سر خونه زندگیت پس تو خفا و یواشکی پدرتو و قوانینش خار نکن

رابطه پدر دختری قبل ازدواج دختر و بعد ازدواجش وارد مرحله جدیدی میشه کلا یه فاز دیگه ای ایجاد میشه

موفق باشی

و خدا هست ....
بنظرم بیشتر از اینکه بابات خیلی بد باشه تو ازش یه دیو ساختی  درسته بداخلاقی میکنن و یا از گذشت ...

بله مرسی عزیزم😍

من یه سوال برام پیش اومده گفتی خواهرت طعنه میزد بهت چون زودتر شوهر کرده الان ک تو نامزدی چ عکس العملی داره بهت ؟

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
من یه سوال برام پیش اومده گفتی خواهرت طعنه میزد بهت چون زودتر شوهر کرده الان ک تو نامزدی چ عکس العمل ...

خخخ اواش قصد داشت پشیمونم کنه ولی دیگه تسلیم شده

فعلا داره به خودش میرسه برا مراسم عقد😂

خخخ اواش قصد داشت پشیمونم کنه ولی دیگه تسلیم شده فعلا داره به خودش میرسه برا مراسم عقد😂

اها ولی در نهایت تو جلوتری از هر لحاظ اینو خواهرت چند سال دیگه میفهمه 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
اها ولی در نهایت تو جلوتری از هر لحاظ اینو خواهرت چند سال دیگه میفهمه 

برام فرقی نداره ... همینکه کسی هست که از ته قلبم عاشقشم برام کافیه ... اصلا دوست دارم خواهرم از هر نظر از من جلوتر باشه چه حلقه اش چه مراسم عقد و عروسیش چه جهیزیه اش ... چون این چیزا ذره ای برام اهمیت نداره😁

برام فرقی نداره ... همینکه کسی هست که از ته قلبم عاشقشم برام کافیه ... اصلا دوست دارم خواهرم از هر ن ...

افرین 

بنظرم بیشتر از اینکه بابات خیلی بد باشه تو ازش یه دیو ساختی  درسته بداخلاقی میکنن و یا از گذشت ...

دقیقا چقدر حرفای خوبی زدین و حرفای دل خودم 😊

رابطه من و پدرم بعد عروسی بهتر تر شده حتی گاهی میگم الان بیشتر دوسم داره😃