2777
2789
عنوان

رژیمی ها بیاین

223 بازدید | 27 پست

این برنامه کرفس چطوریه؟ 

خب من هرچی کالری میزارم بازم هنوز جا داره یعنی میشه شیرینی اینا هم بخورم بعد لاغرم بشم مگه میشه؟ من دو ماهه با رژیم دکتر ۹ کیلو کم کردم الان خواستم ببینم کرفس که تعریف میکنن چطوریه 

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤

خب براساس وزن و قدت بهت میگه ک چقد کالری میتونی استفاده کنی بعدشم خب هرچقدغذای سالم بخوری زودتر وزنت کم میشه دیگه😑

بااینکہ داستانـ منوبَدنوشتی ولی توهنوزم خدای خوب منی💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم از برنامه ها کالری که میدن واسه کم کردن خوب نیست وزنت ضربدر 20 منهای 100 (اگه تو هفته ات روزای فست هم داشته باشی) منهای 200 اگه تو هفته روز فست نداری

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
مثلا چند تا کالری زده ؟ نباید  پر بشه که . میشه همه چی خورد فقط کمتر از اون عددی که میده

۱۸۵۴ کالری میده

پس چقد باید پر بشه من فک کردم همش سر در نیاوردم

بچه هامن ک خودم لاغرم دنبال چاقیم ب کنار...استادمادرم بهترین دکترطب سنتیه تودرساشون گفته برای اب کردن شکم

سنای مکی بخرید هفته ای یبار باکمی گل سرخ یربع دم کنید بعدازصافی ردکنید بخورید چون مسهله چربی زداهست فقط هفته ای یبار ..شکمای معمولی تاسه هفته اب میشن بزرگترکمی طول میکشه تازمانی ک دیدید کاملاتخت شدید ادامه بد ید این تضمینیه

رنگ ولایتhaircolorist

منم دارم رژیم میگیرم، نون و نشاسته حذف کردم فقط سبزیجات مث سالاد،حبوبات پخته شده ، تخم مرغ پخته، خورش هایه بدون روغن و سیب زمینی ، گوشت مرغ و قرمز پخته، البته نان فقط صبحانه در حد دو سه کف دست میخورم، قند و چربی و کربوهیدرات نمیخورم، قبلا تو سه هفته هشت کیلو کم کردم ک برنگشت خیلی خوبه

وزنت چقدره ؟ اگه از اول این عددو بهت داده مثلا باید ۱۳۰۰ تا اینا بخوری تا هفته ای یه کیلو کم کنی&nbs ...

وزنم ۷۴ هس گلم

خب از چی حساب میکنی اینطوری میگی میشه توضیح بدی

بچه هامن ک خودم لاغرم دنبال چاقیم ب کنار...استادمادرم بهترین دکترطب سنتیه تودرساشون گفته برای اب کرد ...

واقعا میشه؟ من شکم و رانم تپله هر چی میخورم تو این دو قسمت زارت میزنه بیرون😔😭😭😭😭