2777
2789
عنوان

نذر برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 52 پست
از تمام دوستانی که باهام همدردی کردن ممنونم. تو نذرایی که ازتون یاد گرفتم واسه همه تون دعا میکنم ان ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2806459/من-حاجتمو-از-شهید-ساماملو-و-هادی-گرفتم

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

جانم عزیزم آروم باش از خدا میخوام خودش آرومت کنه و زود دوباره باردار بشی... فدای دردات بشم خیلی نارا ...

قربونت برم الهی مرسی مهربونم😭😭

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید رک میگم ولی دکتر به شوهرم گفته بود از زمان پاک شدن زن تا زمان پریود بعدی باید هرشب اقدام داشته باشین

بعد از اقدام هم سریع بلند نشو تونستی یکساعت دراز بکش اصلا هم دستمال استفاده نکن از داروخانه زیرانداز بهداشتی بخر اصلا پس نمیده راحت بخواب 

ده گرم ژل رویال بخر  بزار تو فریزر ده دقیقه  قبل مصرف از فریزر در بیار قاشق پلاستیکی استف ...

واسه تحرک اسپرم خوبه? 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
ببخشید این شهدا کی هستن؟

این دو شهید عزیز  چون درجه ایمان و تقواشون خیلی زیاده و مومن واقعی هستن و ارادت زیادی به ائمه دارن اگه واسطشون کنیم خدا به حرمتشون حاجتمونو میده پیش خدا خیلی مقام دارن شهیدابراهیم هادی از شهدای دفاع مقدس هستن و پیکرشون پیدا نشده وقتی زنده بودن تمام عمرشون رو واسه رضای خدا صرف خدمت به گرفتارها کردن کرامات و زندگینامشون تو کتاب سلام برابراهیم هست دانلود کنید حتما بخونید و شهید حاج سعید سامانلوهم از شهدای مدافع حرم هستن و مثل شهید هادی درجه ایمان و تقواشون خیلی زیاده و خودشون هم اهل کمک به گرفتارها هستن شفا گرفته از امام رضا هستن و اگه دعامون کنن خدا رد نمیکنه دعاشون رو تو گوگل سرچ کنید درموردشون و کتاب سامان عشق هم درمورد ایشونه 

تاپیک حاجت روایی لینکش اخر امضامه چک کنید اونجا توضیح دادم

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

ممنون جانم... اینقدر سختی کشیدم که همه ی این موارد رو یادداشت میکنم انجام میدم... ان شاءالله زایمان ...

خیلی واسه بچه‌ای اینجا دعا میکنم.. منم خیلی سختی کشیدم تا باردار شم... انشالله به زودی خبر باردار شدنتو بشنوم عزیزم 💓

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
ببخشید رک میگم ولی دکتر به شوهرم گفته بود از زمان پاک شدن زن تا زمان پریود بعدی باید هرشب اقدام داشت ...

من از 10 تا 20 سیکل یک شب در میون اقدام میکردم... اره اذون صبح میرفتم حموم... نمیدونم چرا نمیشه؟ شوهرم خیلی ناراحته. واسه دلداری میگم ما همش یه دونه اسپرم خیلی خوب لازم داریم که هنوز خدا نخواسته به تخمک نرسیده

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
خیلی واسه بچه‌ای اینجا دعا میکنم.. منم خیلی سختی کشیدم تا باردار شم... انشالله به زودی خبر باردار شد ...

ان شاءالله حتما خبر میدم. خدا بهم رحم میکنه

سلام خواهرم خوبی شما از اطرافیان یا خودتون ، کسی نیس ایام فاطمیه سفره داشته باشه؟

سلام گلم نه متاسفانه کسی نیست اما اگه میخوای نذری بدی روز شهادت حضرت زهرا 40 تا لقمه نون و پنیر و سبزی خیرات کن تو امام زاده یا بین کارگرهای ساختمونی که تو میدون شهرتون جمع میشن یا بین کودکان کار یا مردم عادی اما اگه اینهارو هم نمیتونی پول 40 تا نون رو بده به نونوای محلتون حساب کن پول 40تا نونو و بگو 40 تا نون مجانی بده بمردم

یاعلی

من از 10 تا 20 سیکل یک شب در میون اقدام میکردم... اره اذون صبح میرفتم حموم... نمیدونم چرا نمیشه؟ شوه ...

استرس و ناراحتی خودش ناباروری میاره 

اول روحیتونو تقویت کنید بعدم حتما ژل رویال استفاده کنن شوهرتون منم این روزای بد رو تجربه کردم بی بی چک منفی آزمایش منفی