2777
2789
عنوان

حس میکنم روز زایمانم قلبم میترکه از غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 61 پست
من تحملشو ندارم کااش شوهرم ادم بدی بود اینقد سخت نبود نبودنش ولی حیییف ک مثال زدنی بود خوبیش وقتی عک ...

اصلا قابل تصور نیست خدا رحمتش کنه هرکدوممون یه قسمتی داریم برگشت هممون‌ به خداست دور از جونت دیر یا زود 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
اره بعد ۳ سال

چرا فوت شدن؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا علت فوتو نميگين

آرام باش ماهِ من ! درست می شود ...نه هیچ شبی ، و نه هیچ زمستانی دائمی نیست !آفتاب می تابد شاخه ها جوانه می زنند و تمامِ شکوفه های در انتظار ؛ متولد خواهند شد ..هیچ ابری تا همیشه در مقابلِ مهتاب ، نمی ایستد و هیچ ماهی تا همیشه در حصار ، نمی مانَد ،که حصار ؛ جای ماه ، آسمان ؛ جای سیاهی و باغ ؛ بسترِ شاخه های خشک و سرمازده نیست !نور ، سپاه سیاهی را می درد ؛ حتی اگر به قدرِ روزنه ای باشد و بهار ؛ هزار هزار زمستان را سبز می کند ،روزهای سخت ، رو به پایان است ماهِ من ؛

تسلیت میگم عزیزم 

خیلی سخته اما باید صبر داشته باشی و خودت رو آروم و قوی کنی حتما همسر عزیزت برای بچه اش آرزوها داشته پس باید تو همسرت رو به آرزوهاش برسونید که روحش در آرامش باشه بچه ات رو قوی و محکم طوری بزرگ کن که زبان زده همه بشه و همه خدابیامرزی بدن به پدرش 

الان مسئولیت تو چند برابر شده پس خودت رو قوی کن که بچه ات هم قوی و محکم بزرگ بشه و آدم موفقی بشه 

عزیزم.. شوهرت چی شده؟ منم مشابه این لحظه رو تجربه کردم وقتی بعد از حاملگی خارج از رحم با یه لوله درآ ...

یهنی شوهر شماهم وقتی باردار  بودین فوت شد الان دوباره ازدواج کردین؟

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔