2777
2789
اگ معرفی کنی ممنونت میشمممم خسته شدیم ازبس گشتیم دیگ😣

عزیزم الان همسرم خوابه ،فردا بهش میگم از دوستانش بپرسه اگه سراغ داشتن میام و شماره تلفنش رو براتون میزارم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت پس خبرازتو😚

سلام عزیزم همسرم دیروز از چن تا از دوستانش پرسیده که 405مدل 90به بالا متاسفانه سراغ نداشتن،گفتم بهت خبرش بدم که چشم انتظار نمونی،بازم اگه خبری شد بهت پیام میدم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
سلام مرسی عزیزم که بفکرم بودی یه دنیاس خودش برام.بازم ممنون😘

خواهش میکنم عزیزم من عاشق اردبیلم فامیلای زیادی هم داریم اونجا،شما هم جای خواهر من💗💗😘

قربونت برم من زیادمیام استارابراخرید.تقریباماهی دوبار😂

فدات ،خوب کاری میکنین اتفاقا فامیلای منم برا خرید اینجا میان ولی من برا پسرم از اردبیل خرید میکنم😂

به همسرم میگم تو اردبیل هم خونه بخریم ماهی چن روز بریم اونجا بمونیم

حالا خواهرمم عاشق اردبیله میگم کاش عروس اردبیلی ها بشی😂😂