2777
2789

سلام عروسک صورتی میشه لطف کنی تجربتو در مورد کم کاری تیرویید نوزاد بگی. پسرم کم کاری تیرویید داره میخواستم ببینم درمان با قرص لووتیروکسین مطمینه، خیلی نگرانم. خواهش می کنم جواب بدید

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عروسک صورتی میشه لطف کنی تجربتو در مورد کم کاری تیرویید نوزاد بگی. پسرم کم کاری تیرویید داره می ...

سلام عزیزم پسر من ۶ ماهشه و از بدو تولد داره قرص میخوره...دکترش گف که تا سه سالگی باید بخوره...  بچه من۵ ماهه که قرص میخوره (پسرم از ۲۹ روزگی ۵ روز در هفته قرص لووتیروکسین ۲۵ میخوره..چون دکترش گف تا ۲۹ روزگیش بهش قرص ندید برای بار سوم ازمایش بده(یکبار کف پا و دو بار وریدی) تا اگه نرمال شد نخوره که ۱۲ شد و دکترش گف باید قرص مصرف کنه...)راستش تو این ۵ ماه منم هنوز عادت به این وضعیت نکردم ولی از دکتر های زیادی پرسیدم گفتن که جای نگرانی نیس و قرص اصلا مشکلی برای بچه ایجاد نمیکنه... پسرتون چند ماهشه؟tsh چنده؟

سلام عزیزم پسر من ۶ ماهشه و از بدو تولد داره قرص میخوره...دکترش گف که تا سه سالگی باید بخوره... &nbs ...

پسر من ۵۰ روز داره آزمایش اول tsh اش ۵.۱ بود آزمایش دوم tshاش نرمال بود برای بار سوم tsh اش12 بوداز ۴۵ روزگی داره قرص میخوره. خیلی نگرانم کارم شده گریه

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
پسر من ۵۰ روز داره آزمایش اول tsh اش ۵.۱ بود آزمایش دوم tshاش نرمال بود برای بار سوم tsh اش12 بوداز ...

عزیزم نگران نباش..حالا من برعکس شما خیالم از این راحت شده که پسرم خداروشکر حالش خوبه و رفتاراش مثل بچه های شش ماهس و دکترا میگن قرص اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه..ولی همش فکرم درگیر اینه نکنه تو اوایل ۴ ماهگیم که یکی از اقوامم تلفنی با من یه دعوایی کرد که خیلی برام سنگین بود و تا چند دقیقه فقط دستام میلرزید و عصبانی بودم...بعد عذاب وجدان گرفتم چرا به خاطر ادم های بیجا من عصبی شدم و بچم اینطور..ینی اون ادمو میبینم حالم بد میشه..ببخشید شما اوایل بارداریتون از این طور اتفاقات که عصبی بشید و دست و پاتون بلرزه که نشدید؟؟دکتر دلیل کم کاری پسرتونو نگفته؟

عزیزم نگران نباش..حالا من برعکس شما خیالم از این راحت شده که پسرم خداروشکر حالش خوبه و رفتاراش مثل ب ...

منم یک بار خواهرم ی گلدون گل خرید توش سوسک بود خونه پر از سوسک شد خیلی ترسیدم و جیغ زدم، بعد از اون یک ویار شدید اومد سراغم خیلی حالم بد شد دو بار بیمارستان بستری شدم و داروهای مختلف بهم تزریق شد بخاطر ویارم معدم خونریزی پیدا کرد و بازم داروی معده قوی استفاده کردم و دکتر اشتباها به جای یدوفولیک گفت اسید فولیک بخور و ... ولی دکتر میگه هیچکدوم از اینا دلیلش نیست. تو فامیلای شوهرم و خودم کم کاری تیرویید زیاد هست البته نه از نوع مادرزادی.

من هم مثل شما عذاب وجدان دارم و شرمنده ی پسرم هستم. خدا خودش پناهشون باشه. برای منم دعا کنید. امشب هم مسافرت بودیم من و شوهرم خوابمون برد زدیم به ی نیسان ماشینمون داغون بود معجزه شد که پسرم از دستم پرت نشد. حالم خیلی خیلی بده 

منم یک بار خواهرم ی گلدون گل خرید توش سوسک بود خونه پر از سوسک شد خیلی ترسیدم و جیغ زدم، بعد از اون ...

خداروشکر کن که هم خودتون هم پسرتون سالمید...عزیزم زمان که بگذره میبینی که گل پسرت داره مثل بچه های دیگه میخنده و صدا در میاره و غلت میخوره و ...تمام نگرانیات تموم میشه...خداروشکر کن که بدتر از این نشد و دور از جون بچه هامون سندرم دان و...نشدن..اون مشکلیم که من گفتمم به دکتر گفتم گف نه اصلا ربطی نداره...ما چون مادریم خیلی حساسیم...خب منم ویارم شدید بود حتی سر دخترم ...ربطی به ویار شدید نداره..خیلیا ویار دارن..ببخش تاپیکلتم خوندم تا بیشتر کمکت کنم..خیلیا هستن حتی تو بارداری کم کاری داشتن و متوجه نشدن و ولی بچشون تیروئید نرمال داره..ما باید خدارو شکر کنیم که زود دونستیم و دارن درمان میشن...

خداروشکر کن که هم خودتون هم پسرتون سالمید...عزیزم زمان که بگذره میبینی که گل پسرت داره مثل بچه های د ...

مرسی عزیزم، دارو رو چجوری میدی به بچت؟ چجوری قرص رو نصف می کنی؟ همش سر اینکه نکنه دوزش کم و زیاد بشه استرس دارم. 

مرسی عزیزم، دارو رو چجوری میدی به بچت؟ چجوری قرص رو نصف می کنی؟ همش سر اینکه نکنه دوزش کم و زیاد بشه ...

اصلا استرس نداره تا ۶ ماه اول که هرماه آزمایش میده و تو آزمایشاتش میبینید که همه چیش نرماله استرستون برطرف میشه..بعد اونم که به تشخیص پزشک  هر دو یا سه ماه یکباره..قرص رو هم با قرص شکن که تو داروخونه ها هس نصف کنید..البته من چون نصف قرص ۵۰ گف بدیم با نظر دکتر ترجیح دادیم قرص ۲۵ خارجی بدیم که دیگه نیاز به شکستن نباشه..ولی خب دکتر گف قرص خارجی با ایرانی فرقی نداره..و قرص رو با نصف قاشق آب جوشیده سرد شده حل کن و با قطره چکون کم کم بریز تو حلقش..کم کم بریزی بهتره یهو بدی چون بچه کوچیکه میریزه بیرون..دکتر گف اگه تا یک ربع بعد قرص دادن بچه شیر بالا اورد یه بار دیگه قرص رو میدین ولی اگه بعده یک ربع بالا اورد دیگه قرص جذب بدنش شده لازم نیس بدین..دارو دادنی تو بغلت بده که راحتتر بخوره نپره گلوش..میتونی قرصی رو که میخوای حل کنی یه ظرف مخصوص براش پیدا کنی که دیگه اذیت نشی..من سر شربتای دخترم که برای داروهاشه رو شستم قرص رو میندازم توش و یه قاشق چایخوری آبم مریزم بعد چند ثانیه تا یک دقیقه قرص کاملا حل میشه و نیاز نیس خوردش کنی...ببخش خیلی توضیح دادم..

راستی حداقل نیم ساعت قبل قرص خوردن و نیم ساعت بعد قرص خوردن شیر نخوره.. عزبزم من درخواست دوستیتونو پذیرفتم ولی نتونستم تو پی ویتون بگم...خودتون تو پی ویم بیاین اونطور بهتره که دیگه اینجا نگم...

مرسی عزیزم، دارو رو چجوری میدی به بچت؟ چجوری قرص رو نصف می کنی؟ همش سر اینکه نکنه دوزش کم و زیاد بشه ...

ببخش تو توضیحاتم اشتباهی گفتم نصف قاشق چایخوری... باید یک قاشق چای خوری اب جوشیده سرد شده بریزی تو قرص تا حل بشه..در واقع چون بچه کوچیکه ونمینونه اب زیادی بخوره میگن یک قاشق چایخوری..