2777
2789
عنوان

سوسک کمک...😢

217 بازدید | 17 پست

سلام

۲۹ سالمه یدونه پسر دارم و بشدت از سوسک میترسم

اولین خونه ای که برای عروسیمون رفتیم توش یه زیر زمین تاریک و بدون نور ۴۰متری بود خیلی تمیز بود ولی نه اتاق خواب داشت نه کمد دیواری داشت حتی یه انباری نداشت همه وسایلمو دور خودم چینده بود با این حال چون ورودیش و قبض هاش جدا بود راضی بودم اما خیلی سوسک داشت اونم از این سوسک بزرگای وحشتناک هر روز چندتا سوسک از جلوم میرفت همش استرس و ترس داشتم به هزار بدبختی یکسال و نیم اونجا زندگی کردیم اما وقتی حامله شدم به همسرم گفتم اگه سوسک بیاد روی بدنم از ترس بچم میوفته باید خونه عوض کنیم

کلی پول قرض کردیم و یه زیر زمین دیگه اجاره کردیم این یکی اتاق خواب داشت حدود ۶۵متر بود یه انباری کوچیک داشت خونشم تمیز بود ولی چندتا مشکل داشت اول اینکه ورودیش با صاحب خونه مشترک بود و صاحب خونه همش پایین بود بعدشم قبض هامون مشترک بود و هر ماه کلی پول قبض میدادیم جوری که پس انداز برامون نمیموند ‌چون صاحب خونمون خیلی اسراف کار بود

کولر گازی داشتن کولر ما ابی بود هفته ای دوبار حیاط میشست هر روز یکیشون حمام بود(حوله خیس رو بند توی حیاط بود) اونا چهار نفر ادم بزرگ بودن ما دوتا بودیم با یه بچه

خلاصه با این مشکلات کنار میومدم اما وقتی سوسک دیدم...

وای هر جا پا میذاشتم زیر پام یا جنازه سوسک بو یا خودش روانی شده بودم

به هزار التماس همسرمو راضی کردم طلا هامو فروختم با پول پیشمو اومدیم توی کوچه مامانم یه خونه دربست کوچیک رهن کردیم

خونش پنجاه شصت متره مستقله یه زیر زمین داره که حمام داخل زیر زمینه دستشویی توی حیاطه اب گرم هم نداره سالن اشپزخونش هم کوچیکه یه کمد دیواریه بزرگ داره اما وقتی اومدیم خونه رو ببینیم دیواراش سیاه بود زیر زمینش پر سوسک بود همسرم گفت سم میزنم درستش میکنم دیوارا رو رنگ کردیم همه جا رو سم پاشی کردیم اومدیم توش نشستیم الان سه ساله اینجام سوسک توی زیر زمین خیلی کم ولی دیدم اما چون پایین مثل اتاق بود و فقط حمام میرفتیم و کمد لباسام پایین بود سوسک برام مهم نبود این اخریا سوسک ریز بالا میدیدم که اونم سم زدیم رفت ولی دیگه از اینجا خسته شدم

دستشویی توی حیاط بدون اب گرم

کوچیکی خونه گرما و سرما و خیلی چیزای دیگه داره اذیتم میکنه یکساله میخواییم بلمد بشیم پول نداشتیم

جاری کوچیکم برای عروسیش رفت خونه عموی همسر نشست حالا بعد دوسال میخواد بلند بشه مشکلش تاریک وبدون نور بودن اونجاست من به همسرم گفتم ما بریم جای اونا بشینیم یه زیر زمین بزرگ و تمیز سالنش دوتا ۹ متری و یه دوازده متری میخوره یه اتاق شیش متری و یه اشپزخانه ۶ متری داره انبار نداره ولی پارگینگ داره که میشه ازش برا انباری استفاده کرد راهش با مستاجر بالا مشترکه قبض هاشم مشترکه خونش تمیزه ففقط

امروز رفتم کمک جاریم وسایلشو جمع کنه زیر فرشش یدونه جنازه سوسک بود

جاریم میگه توی این دوسال اصلا سوسک ندیده ولی من استرس گرفتم

میگم نکنه چون زیر زمینه مثل خونه های قبلیم پر سوسک بشه

جاریم ادم دروغگویی نیست ولی من نگرانم نمیدونم چیکار کنم

پولمون هم به خونه بهتر نمیرسه

ای گمشده در گناه یاران کی میایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ی سوسک ارزش اینو داشت این همه براش تایپ کنی و تاپیک بزنی!!!

بخدا انقدر اذیت شدم که حد نداره

فکر کن توی یه روز شوهرم سه تا سوسک میکشت

الهی عزیزم

امیدوارم بزودی وضعتون خوب بشه بتونید یه خونه ی خوب بخرید از این وضع راحت بشید

ولی آره تهران سوسک زیاد داره اونم زیاد،همشون انگار ورزشکارن رفتن بدنسازی بس ک بزرگن

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
بخدا انقدر اذیت شدم که حد نداره فکر کن توی یه روز شوهرم سه تا سوسک میکشت

وااییی...ترسناکم هست عزیزم ولی ب این فکر کن ک چینی ها سوسک رو میخورن نترس ....تازه سوپ خفاش و مار سرخ شده ب اینا فکر کن ترست میریزه 

زیر زمین و خونه های قدیمی معمولا سوسک دارن منم از سوسک می ترسم اما نه مثل شما بهتره رو خودت کار کنی ...

چجوری ؟

روشی بلدی؟

کابوس من سوسکه که داره روی بدنم راه میره

بخدا انقدر اذیت شدم که حد نداره فکر کن توی یه روز شوهرم سه تا سوسک میکشت

منم سوسک میبینم تمام تنم میلرزه و شبش احساس میکنم سوسکا تو لباسم دارن راه میرن

خددددااااییییاااااا😣😣😣

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
الهی عزیزم امیدوارم بزودی وضعتون خوب بشه بتونید یه خونه ی خوب بخرید از این وضع راحت بشید ولی آره ت ...

ممنون عزیزم

من قمی هستم ولی شنیدم تهران اینجوریه

بقول شما سال به سال بزرگتر میشن انگار

ممنون عزیزم من قمی هستم ولی شنیدم تهران اینجوریه بقول شما سال به سال بزرگتر میشن انگار

آره مردشورشونو ببرن نکبتای کثیف

وااییی...ترسناکم هست عزیزم ولی ب این فکر کن ک چینی ها سوسک رو میخورن نترس ....تازه سوپ خفاش و مار سر ...

من یاد دست وپاش میوفتم وحشت میکنم

سمپاشی کن قبل رفتن جاهایی هم ک فکر میکنی سوسک هست خمیر سوسک کش بزار چاه بست هم  بزار هم دستشویی ...

ممنون امیدوارم جواب بده سوسک نباشه

چجوری ؟ روشی بلدی؟ کابوس من سوسکه که داره روی بدنم راه میره

والا یادمه یه شبکه ماهواره یه برنامه داشت راجع به همین ترس دو سه نفرو میبردن یه جا اول فیلم اون چیزی که میترسنو نشونشون میدادن بعد اتاقایی که بهشون می دادن پر بود از مصنوعی اون جیزی که میترسن بعد میبردنشون از پشت شیشه نشونشون می دادن می گفتن که دستتون رو بزارید رو شیشه و ... اای آخرین قدم که باید اون چیز رو تو دستشون می گرفتن نمی دونم هم چین چیزی تو ایران هست یا نه ولی شما می خوای از این سوسک پلاستیکیا بگیر برای شروع کار بعد سعی کن جنازه دیدی خودت جمعش کنی در کل انشاءالله که بتونی یه خونه بی سوسک پیدا کنی