به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
تولدم بود دوستم ک خیلی هم وضعشون خوب بود شال خودشو برام کادو اورده بود ://///
یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .
یکی از زن برادرم از نظرش کادو بیشتر از سی تومن پول تو جیب ریختنه مثلا عروسی که میرن با اینکه ۴ نفرن ۳۰ تومن میده تولدا ۲۰ تومن
به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
ی همکار داشتم آقای مسنی بود خیلی خسیس بود حتی ناهار درست حسابی نمیخورد شنبه ها ی آدامس شیک باز میکرد ی دونه رو میجوید تا پنجشنبه مینداختش دور موقع ناهار یا چایی یا وقتی از آدامس خسته میشد میچسبوند توی ی نایلون کوچیک میذاشت جیب پیراهنش که دوباره بجوه
من برام از آلمان داداشم کیندر میاره میزارم تو کمد هربار یواشکی میخورم.خب چیه؟گرونهههه
عزیزم😁