2777
2789
عنوان

از مجردی خسته شدم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 51 پست
عزیزم ۲۵ سال که سنی نیست تازه اول راهه من داره از سن مادر شدنم هم میگذره 😭😭😭😭

کدوم شهری 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۲ سالمه دقیقا حس تو رو دارم یه ماه پیش یه خواستگار اومد واسم انقد عیبو ایراد روم گذاشتن که نگو ...

خاک تو‌سرشون با فکراشون

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

چله ی عاشورا حق شناس گرفتی؟ 

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
سلام عزیزم برو سایت همسان گزینی تبیان.سایت معتبریه تو خیلی از شهرها معرف و نمایندگی دارن.یه سری اطل ...

مسئله اینه ک مسرای درست و حسابی عضو این سایتا نمیشن ک . اونا یه عالمه گزینه تو دروهمسایه دارن . بنظرم نمیشه اعتماد کرد ولی از هیچی بازم بهتره‌ . فقط جلسات اشنایی رو ب ۶ ماه برسونید ک مطمئن بشید طرف نقش بازی نمیکنه و خود واقعیشو بهتون نشون داده .

عزیزم زیاد نگران نباش دختر دایی من با اینکه کارمند بود 35 سالگی ازدواج کرد

من خودمم توی یه موقعیت خیلی احساس کردم دوست دارم ازدواج کنم

تنها راهی به نظرم رسید سایت همسریابی بود

ثبت نام کردم 6ماه بعد عقد کردم

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم

دقیقا منم داشتم همینو نگا میکردم

منم ۳۲ سالمه دقیقا حس تو رو دارم یه ماه پیش یه خواستگار اومد واسم انقد عیبو ایراد روم گذاشتن که نگو ...

منم چهره م معمولیه

همیشه میگم شاید اگر قد و بالا و بر و روی آنچنانی داشتم سرنوشتم خیلیییییی فرق می کرد 😢😭

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢
عزیزم زیاد نگران نباش دختر دایی من با اینکه کارمند بود 35 سالگی ازدواج کرد من خودمم توی یه موقعیت خ ...

سایت همسریابی معتبر و قابل اطمینان داریم؟

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢