2777
2789
نهه    از پیش خدا نیومدن ک

من باردارم مهمون بودیم جایی گفت بچت رو خدا داده اگه گرفت ناراحت نشی گفتم یعنی چی گفت عمرش زیریه ساله بعدش خدا بچه دوباره میده من بعد ده سال تازه خدااینو بهم داده شب و روزم خیال این بچس😖😖😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم مهمون بودیم جایی گفت بچت رو خدا داده اگه گرفت ناراحت نشی گفتم یعنی چی گفت عمرش زیریه ساله ...

نه بابا چرته باور نکن

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
من باردارم مهمون بودیم جایی گفت بچت رو خدا داده اگه گرفت ناراحت نشی گفتم یعنی چی گفت عمرش زیریه ساله ...

نه عزیزم ناراحت نباش عمر دست خدایه به منم گفته بود شوهرت سی سالگی میمیره خدارو شکر سی ودو سالشه زنده

عضو گروه رز قرمزبودم💄الان رزبنفشم 💜تاریخ شروع رژیم🏃 ١٤٠٠,9,28 ❤وزن شروع.90,600😥 وزن هفته قبلی80,700  وزن فعلی79,800  خدایا شکرت هدف٧٠💃
خداروشکررررواقعا تنشون سلامت عمر صدساله ایشالا

نه باور نکن‌ یکی برا پسر خاله م سرکتاب باز کرده بود گفته بود ۳ ماه بعد تصادف میکنه میمیره خداروشکر هیچ اتفاقی نیوفتاد

به خودمم چند تا دعانویس فال گیر گفته بودن بچه ت پسره اونم باز خداروشکر دختره

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
وای خداروشکررر  خیلی ترس بدیه تو دلم ادم میندازن

نه نگران نباش همه چی دست خداست خودشم نی نی تو حفظ میکنه انشاالله🤲❤

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙