2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرتون شما رو با همچین زنی عوض میکنه+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 132 پست
همین الان عکس و نشون شوهرم دادم گفت ی تارموت با دنیا و این زناعوض نمیکنم

واقعا رفتی پرسیدی؟؟؟ 😟

چرا انقد بی سیاستی؟؟ حالا پیش خودش فک میکنه ک من چ جنتلمنم ک زنم می‌ترسه ازینا خوشم بیاد ی جورایی خودش رو شاخ حساب میکنه😐

من هیچ وقت اینجور موضوع ها رو ب روی شوهرم نمیارم نمیخوام فک کنه بی اعتماد ب نفسم جلوی این دخترا

مهربان باش و دوست بدار❤شاید فردایی نباشد...🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا رفتی پرسیدی؟؟؟ 😟 چرا انقد بی سیاستی؟؟ حالا پیش خودش فک میکنه ک من چ جنتلمنم ک زنم می‌ترسه از ...

البته من ازاین خیلی سرترم

میشه برای خوشبخت شدنم تو زندگی صلوات بفرستین
واقعا رفتی پرسیدی؟؟؟ 😟 چرا انقد بی سیاستی؟؟ حالا پیش خودش فک میکنه ک من چ جنتلمنم ک زنم می‌ترسه از ...

یه نظر در مورد رفتار منم بده

شوهرم شدید عاطفیه و گرم

من باید مغرور و سرد باشم

یا عاطفی و گرم

شدید وابستمه😞

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
😏

چرا خووخودشون میگن ولی امیدوارم حرفو عملشان یکی باشه 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
توهم بایدگرم باشی

من ۲ ساله ازدواج کردم شدید مغرور و سرد بودم 

شوهرم هنیشه شاکی بود از سردی عاطفی من و ...

۳ ۴ ماه پیش با یه روانشناس و س ک س تراپ دوست شدم

کلا منو تغییر داده

الان شوهرم همیشه میگه من همینطوری میخامت

روزبروزم با محبت تر میشه

نمیدونم دیگه تصمیماتم درست بوده یا غلط

یه نظر در مورد رفتار منم بده شوهرم شدید عاطفیه و گرم من باید مغرور و سرد باشم یا عاطفی و گرم &nb ...

اندازه باش نع سرد نع خیلی گرم ک دلشو بزنی در مقابل ابراز علاقش بیشتر مواقع تو هم ابراز کن و گرم باش گاهی هم تو پیش قدم شو زیادم بهش نچسب چون مردا خوششون نمیاد 

مهربان باش و دوست بدار❤شاید فردایی نباشد...🌹
دنبال زن مذهبی بوده شاید دنبال دوس دختر این مدلی بوده 😁 درضمن مذهبیا تو این موارد خطری ترن نمون ...

خخخخ....

مهم نیس گذشتش مال خودش ، مهم الانه که مطمینم براکسی نیس.

و این صیغه و ۴ زنی و اینا که میگی خداروشک متوجه زندگی ما نیس.  تو هرجایی ادم خوب و بد پیدا میشه تو مذهبیا ام ادم بیخود هست که هر دوماه یکی رو صیغه میکنه تو ادمای کت وشلواری ام ادمایی هستن که چشمشون فقط خانوم خودشون رو میبینه. اخلاقیات و رفتار های انسان رو هیچ وقت به تیپ ظاهریشون ربط ندیم بهتره. مثل خانومای چادری که هزارتا غلط میکنن و خانومی که به جای روسری کلاه شال میزاره تونیک شلوار میپوشه تو خیابون راه میره ولی اخلاق و معرفتش خیلی بیشتر از بقیه ادماس

خخخخ.... مهم نیس گذشتش مال خودش ، مهم الانه که مطمینم براکسی نیس. و این صیغه و ۴ زنی و اینا که میگ ...

درود به شعورت موافقم😘

ایشالا همیشه شاد و سالم باشید و عشقتون پایدار